Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz flashpointer #58310 üzenetére

Furcsa lenne, hiszen a tüske eleve magasabb, mint az ssd, itt van előttem egy MSI B150-itx lap, ennek gyárilag csak HÁTUL van nvme slotja, azaz az nem a második, hanem az első, kevés esetet kivéve oda mindenképp kerülnie kell egy ssd-nek, szerinted mindenki kivagdossa a házat emiatt? :D
    Kibontottam egy zsírúj kingston nvme- ssd-t, betettem, digitális tolómérővel megmértem, 4.5mm magas a lap síkjától mérve, megmértem egy NZXT H200-as házon, a tüske azon része, amire ráfekszik a lap, betekerve 6.4mm, egy spririt of gamer deathmath 3 lapon szintén 6.4mm, érdekes módon az atx szabvány is 6.35mm, se több, se kevesebb. És akkor a lapon a lyuk körül még ott vannak a kis testelő pöttyök, 1-2 tizedet azok is kitüremkednek...
    Azért ilyen orbitális baromságokkal ne rakjuk már tele a topicot. :D

Szóval ha az ember hátra akar berakni egy nvme ssd-t, akkor megveszi vagy legyártja oda a megfelelő közdarabot, amit akár két therlmal paddal is felrakhat, akár direktben is, ezért se gépházat vagdalni, se mást csinálni nem kell, ráadásul ennek a költsége kb 300ft, amíg az ssd hűtőért elkérnek 2 ezret, és ugye ez a megoldás nagyságrenddel jobban vezeti el a hőt.
    Persze a saját házával mindenki azt csinál, amit akar! :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés