Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz PROTRON #57321 üzenetére

10 webshopból 8-nál elírás van, ráadásul egymástól lopkodják. Sokszor nem csak hogy félrevezető, de megtévesztő infók is vannak a leírásban, van akinek véletlenül, sajnos van, akinek szándékosan. Mindig a gyártó honlapja a tuti forrás. Egy időben az összes idióta egy az egyben kimásolta a listáról hogy valami videokártya széria nem phoenix, hanem pheonix, és ment végig mindenkinél... Még mindig találni belőle... [link] A leírásban pheonix, a képen a dobozon phoenix.

Én amerikai autók alkatrészeit importálom tizensok éve, nap mint nap szembesülök azzal, hogy vélhetően máshol is, de az általam jól ismert szegmensben különösen, hogy az egész bolygó arról szól, hogy a gyártók még csak- csak tudják, mit gyártanak, a forgalmazók már nem annyira, az adatbázisokat hozzá nem értők szerkesztik, akiknek lövésük sincs, az adott valami épp micsoda, fals infókat, rossz összefüggéseket írnak oda, hiteles infóként tálalva, még az európai tecdoc, aminek azt kellene tudnia, hogy pontos, hiszen gyártói adatbázisokból épült, is tele van ilyesmivel..
    Azt mondja a rendszer, hogy az adott alkatrész jó az adott autóhoz, miközben én tudom hogy nem, és lehozzák itthoni üzletek keresői, ott van, megveheted, aztán majd a szerelőnél derül ki, hogy nem jó......
    Ugyanez van egy csomó számtech céggel, műszaki termékekkel, pl tv-kkel, ahol pl sem a mediamarkt, sem a samsung, se más cég nem jelöli, hogy egy 75-ös TV nem VA paneles, hanem IPS panellel szerelt, és vihettem vissza 2 nap múlva, meg lehetne ezt napestig sorolni. Mindig a gyártó honlapja, leírása a jó infó.

• AxBattler

félisten

válasz PROTRON #57321 üzenetére

48k-ért tutira van benne, de rendelés előtt megkérdezném e-mailben az iPont.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés