Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz PROTRON #57102 üzenetére

Háát, valóban van ilyen, hogy az első vevővel lesznek hivatalosan szerződésben, de mint mindenre, erre is van szabály, simán korrekt adásvételit kell írni, és akkor a tulajdonjog mellett minden más jog is rád száll a vétel pillanatában, garis ügyintézés esetén be lehet mutatni az adásvételit nekik is, hiszen ameddig ők erről nem tudnak, addig joggal hiszik, hogy az eredeti vevő megbízásából van jelen xy...

Annyira nem szoktam sztárolni senkit, ha nincs rá igény, de én elég sok cuccot veszek ott, a két monitor, a gépek, minden xirxar onnan van, sokszor mindnekinél olcsóbban, és 1 nap alatt van náluk minden, a gépház is csak azért jött az aqua-tól, mert itt csak a rézvörös lett volna.

Aqua sztori: Megrendeltem januárt 27-én házat, nem volt sima ügy, mert + 1 hetet írtak. Két nap múlva jeleztem, hogy mennem kell Pestre, ha megvan a ház, nem kellene szállítnai, ott megyek el a Karinthy úti üzletnél. Nincs még meg, majd szólnak. OKé, két nap múlv amegint írok, van-e infó, mert jövő héten kedden megint megyek, még nincs. Szerdán írok, most derült ki, pénteken megyek, még semmi hír. Pénteken 3-kor már Budaörsön vagyok, fél 4 után indulok haza. 4-kor jön az sms, hogy megérkezett a termék, és átadják a furátnak. Ma ideért.
    Ugattam, hogy szóljanak, baxtak szólni. És mivel amúgyis csak 1 év gari volt rá, ezt épp megvettem tőlük.

easyhop a legalja, talán pont itt írtam pár napja, másodszor csinálták meg, hogy rendelhető a cucc, végül sosem ér oda. 5 venti elosztóból 2 hét alatt tudtak volna prezentálni 1-et, és plusz pénzért átvehetem a ző telephelyükön! :D

Crabface: Nem vettem annak, kicsit rá van tolva a szín, weboldalánál nem kell a színhűség, meg kalibrálás sem, de vissza van véve a fényerő és a kontraszt is, nem kell megvakítson.
    Emiatt elvileg nem kell színszűrős szemcsi sem, de ne süsse már ki a szemem...

Új hozzászólás Aktív témák