Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AxBattler

félisten

válasz Rick4 #57100 üzenetére

Kösz a tippet + a firstshopos véleményt!
    Én az Aqua-val szívtam, tőlük max. SATA kábelt veszek a jövőben.

#57102 PROTRON
    hiába lobogtatta a használtpiaci adásvételit, a garanciális ügyintézés keretében mivel nem volt rentábilis a hiba javítása a megkérdezése nélkül az eredeti vásárlónak visszautalták a pénzt, mivel nem készpénzben volt vásárolva hanem bankkártyával.
    Ilyenről még nem hallottam, durva. Asszem' átértkelem az aprós pályafutásomat... :(

az eredeti boltból vásárló volt a bunkó
    Miért? A második tulaj kellett volna, hogy megkapja az áru ellenértékének 100%-át, amikor csak 50%-ot fizetett érte aprón?

• PROTRON

addikt

válasz Rick4 #57100 üzenetére

Szólhattál volna hamarabb a Firstshopos pozitív élményeidről nekem is, nem mertem korábban náluk vásárolni, most meg épp nem kell olyan cucc (hisz meg van a kártya). :D

Inkább nem merek kockáztatni a pénzvisszafizetéssel, mert itt forumon más járt már úgy hogy hiába lobogtatta a használtpiaci adásvételit, a garanciális ügyintézés keretében mivel nem volt rentábilis a hiba javítása a megkérdezése nélkül az eredeti vásárlónak visszautalták a pénzt, mivel nem készpénzben volt vásárolva hanem bankkártyával.
    Aztán meg írogathatott annak az illetőnek akitől vette hardveraprón hogy héló hol az igazság.
    Hisz ő vett egy használt piaci terméket, amiért a pénz visszafizetés járt volna neki hogy tudjon venni másikat.
    Az eredeti vevő meg úgy gondolta hogy mivel Ő bukott rajta 50%-ot a használtpiaci eladással 1 év használat után, ezért neki visszajár az egész, aztán mivel annyira jófej hajlandó valamennyit átengedni a pénzből a vevőnek, mondjuk lássa kivel van dolga legyen 50%...persze itt az eredeti boltból vásárló volt a bunkó, na erre írom hogy az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Még gondolkodom hogy ha nem regisztrálták ezt a kártyát Asus honlapon, lehet ott megpróbálom bevédeni magam...
    Amúgy eléggé offtopicok vagyunk. :D
    De szerintem hasznos.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés