- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
AxBattler #55779 üzenetére
Nyilván nem vagyok vele tisztában, mivel nem volt az asztalomon ilyen gép, és nem próbáltam bele a két procit, viszont az elmúlt 20 év tapasztalatai alapján mertem állítani azt, amit, ráadásul én az ilyen kérdéseket általában globálisan nézem, azaz minden irányból megvizsgálva válaszolom meg, ezek alapján látatlanban is biztos, hogy sem fogyasztásban (tápegység) sem melegedésben( hűtés) nem lesz akkora különbség, ami veszélyeztetné a beépíthetőséget, mert eleve kihagytuk a számításból azt is, hogy mennyire terheli a gépet, és azt is, milyen környezeti hőmérsékleten használja, és biztos vagyok benne, hogy utóbbi itthon a bolygón található legrosszabbhoz (pl egy afrikai- szubtrópusi géphasználó körülményeihez) képest kb 15°C-kal még mindig kisebb, azaz ha ezek a gépek úgy lettek megtervezve, hogy ott is működjenek, akkor itt megsülni, felforrni egészen biztosan nem fog. Hogy esetleg a ventije 1300 helyett 1400-on fog menni? Meglehet.
-
PROTRON
addikt
válasz
AxBattler #55779 üzenetére
Azért azt se felejtsük el hogy aki ilyen gépet használ általában olyan dolgokra használja, ahol a rövid burst-ök a jellemzőek, ahhoz meg ezek a kis hűtők is elegendőek a magas fordulaton vernyákoló ventivel.
A"T" proci-t ritkábban lehet szerezni, tehát ne várjon feleslegesen rá, mert a "T" jelzés csak annyi hogy rövidebb ideig boostol, ami miatt statisztikailag átlagolva tényleg alacsonyabb watt-os teljesítmény lesz, de boostolás közben közel azonos hőleadást produkál, miközben a beállított parasztvakító korlátok miatt a kivehető számítási kapacitás elmarad a hőfejlődéstől...tehát összefoglalva: 7500T proci boost alatt ugyanannyi hőt termel mint a 7500-as, tehát ugyanúgy terheli a hűtőegységet, de kevesebb számítási teljesítményt produkál, csak rövidebb ideig boostol automatán, hamarabb visszavesz a sebességből, ezért tűnik úgy hogy hoszabb benchmark alatt hűvösebb maradt.
Csak hát átlagos felhasználás jóval rövidebb ideig igényel boostot mint a benchmarkok...Aztán ha mégis azt tapasztalja hogy röcög a rendszer még mindig próbálkozhat később kisebb terhelésű procival, a proci leeégni, károsodni működő venti mellett nem fog, hisz a védelmei nem engedik.
Ehhez még nem kell alulfeszelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Robogó, kismotor
- Fotók, videók mobillal
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest