Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hegegabi80

addikt

válasz AxBattler #54883 üzenetére

Simán csiszolópapírral nagyon finommal, bár nem emlékszem pontosan milyen, de van még belőle meg tudom nézni.
    Egy viedót láttam neten, asztalra rá az üveglap, majd a papír. Egy kis víz rá a tetejére és mehetett a dörzsölés. Ha jól emlékszem meg is van az előtte utána fotó.
    Előtte nagyon látszottak a félköríves barázdák, ezeket sikerült eltávolítani és sokkal simább lett, na meg előjött a részfelület.

A táp egy Seasonic SSP-300TGS 300W 80+ Gold, nekem egyáltalán nem tűnik hangosnak. Nyilván nincs is nagyon terhelve.

A tetejébe lévő 92-es ventik produkáltak egy kis szélzajt. A biosban lejjebb vettem, de sajnos mivel nem két azonos venti van összekötve, így nem mutatja biosban a fordulatot. Majd ezt is még megnézem, lehet külön-külön rákötöm a ventiket, hogy lássam az adott %-on milyen rpm-en pörögnek és akkor be tudom lőni pontosabban.

PROTON: jelenleg min. fordulaton pörög 630-640 RPM körül, így semmi hangja, nyilván nem a gyári 92-es légkavaróval. Azzal nem is akartam kísérletezni, bár megfordult a fejemben.
    A gyári hűtővel atx házba 1400 rpm körül ment alapon, most az IS-47K-val hűvösebb is a kisebb házban alapjáraton kb 8 fokkal.
    Valamikor küldök rá egy kis tesztet, ha jól emlékszem a gyárival is van és le is van talán mentve a hőfok is. A 3400G alapon van, tehát megy a PBO és nincs UV.

Egyébként amikor először írtad is, utána is olvastam, és láttam, hogy a BR valóban jobban teljesít. De úgy voltam vele, hogy kipróbáljuk, aztán meglátjuk. Sok lehetőségem nem volt, max a még a kisebb 92-es hűtők C7, IS-40X, ami még árban elfogadható, noctua elég drága, abból esetleg a 65mm magason gondolkoztam. De kicsit már mókásabb lett volna a 120-as ventit rámókolni.
    Amúgy az IS-60 annyiban jobb lett volna, hogy a 25mm magas venti is elfér volna, a IS-47K-ra 2 mm miatt túllóg. Bár lehet annyit lehetne polírozni a talpán. :DDD :DD
    Korábban volt olyanom is, és érzésre azért az minőségibb, de ez tükrözi az ára is.

Amúgy érdekes, mert ebben a tesztben is cpu stressz alatt a legrosszabb, igaz csak pár fokkal. Viszont az IS-60 egész jól teljesít. Na én is ráeresztek majd egy kis tesztet.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés