Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hoffman_

nagyúr

válasz PROTRON #53302 üzenetére

Viszont a VRM hődetektálása a legtöbb alaplapon kaki
    ez megeshet, bár a bordát kézzel nézegettem anno, nem vettem észre enyhe melegedésnél többet. az én lelki békémnek megfelel, amit látok és kézrátétellel érzek, ezért nem veszek millás Fluke-ot, sajnos már nem ott dolgozom, ahonnan hazahoztam bármikor :D

ránéznél hőkamerával rendesen kerekedne a szemed hogy igan is 60 fok fölött jár...
    mod: hát, ha tényleg a chipre néznék, akkor a borda nem lenne rajta, úgy lehet 100 fokos valóban :DDD viccen kívül, a hőátadás megvan, a leszorító erő jónak tűnik, a padon látszik, a borda meg át sem melegszik. részben ezért is választottam a lapot (a SPIFD mellett), Buldzoid szétcincálta a B550-es lapokat anno, ez a jobbak között volt, húzott Ryzen 5700X mellett se aggódnék. majd kiderül az is egy-két év múlva.

nem tudtam, hogy az EVO-k hogy főnek, azt hittem nincs velük semmi gond, a fél világ azokat ajánlgatta. azért lett SX, mert árban sokkal jobb volt, az elvi teljesítménytöbbletért meg nem akartam fizetni. Linus óta tudjuk, hogy egy sata3 SSD is több, mint elég.
    a másik terrás, a Falcon. a leggagyibb QNAND, azon vannak a játékok, 30-ért szereztem, féltem, hogy hulladék lesz: aztán se nem meleg, se nem lassú, életem vására volt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés