- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
vtomi2 #52047 üzenetére
"Ha passzívan is megy, akkor oké, de így otthagysz 10-20%-ot a padló miatt + porszívó effektus is erősebb. Én is a befele fújó ventiket preferálom." Na várjá, most összezavartál...
Először azt mondod, hogy ne befelé/átfújó fújó venti legyen, után meg hozzáteszed, hogy de te is azokat preferálod. Vagy akkor a fentről-lefelé átszellőztetős megoldásra célzol ezzel, mint "helyes útra"? Mert én eddig azt láttam, hogy a tetőbe rakott és kifelé fújó ventire voksolsz, mint legjobb megoldás.
"Régen én is passzív gépet akartam, de az a 300 rpm nagyon sokat tesz, és nem kell óriási borda." Ez tiszta sor én sem vagyok elborult passzív párti, viszont azt is élvezem, amikor éjszaka netezés közben nem hogy kevés, de semmi hangja sincs a gépnek és ilyenkor 25-35 W-al kell "megküzdenie" a hűtésnek. Az előző gépem is hasonló "passzív hűtésre is alkalmas" alkatrészekből állt, de mind a procin, mind a videókártyán volt egy-egy alacsony fordulatú venti (ebben a gépben automatikus alaplapi fel-le kapcsolással (60 fokos hőmérsékleteknél)). Így meg volt a néma üzem is és játék alatt a hűvös, de még mindig elég csendes működés is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 2042
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest