- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
engem nem lepett meg ( :
elég sok noctua venti "búgást" olvastam reviewk-ban - nem próbáltam ki, de nem is fogom, a flexek nem búgnak, max azonos rpm-en kevesebb a légszállításuk, meg mondjuk felébe sem kerülnek, valahogy túlélem így -
arcticokról egyre több jót olvasok, "mindenesre" talán azok a legjobbak - anyaghasználatuk az biztos nem prémium, de az árazásuk sem...ahhoz képest ár/értékben biztos nagyon jók -
még talán egy sima pure wings2-vel is bepróbálkozhatsz - ellentétben a 2x annyiba kerülő silent wings 3-asokkal, azoknak nem hajlamos cincogni a motorja -
gy.b. vett valamai komolyabb vizet 90e körül, tán' alpha cool, ahhoz pw2-t adnak
- vizekben és radikban egyáltalán nem vagyok benne, gondolom a nyomás nem mindegy, de ha pw2-t adnak ilyen árkategóriában annak nyilván oka van -
lamelláktól nagyban függ milyen venti és milyen légszállításal a leghatékonyabb
a ninja 5-öm pl 2db 800-as flexet kap gyárilag, arra a bordára az a nyomás és légszállítás a legideálisabb,
ellenben még így is drp4 és d14 közelében van, csak halkabban - meg sokkal olcsóbban -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- TCL LCD és LED TV-k
- Parkside szerszám kibeszélő
- Intel találgatós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest