- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
hoffman_ #50308 üzenetére
Ezek voltak a szempontjaim: minél halkabb, tehát minél nagyobb és csendesebb venti, fekete szín és olyan kinézet, ami nekem tetszik
(ketten is az utolsón buktak meg
)
Mindenképpen a P-s változatot vettem volna a házból és az üveg oldallappal használtam volna, tehát a hivatalos spec szerint 153mm-be kell beleférni (fórumokon lehet olvasni olyat is, hogy valakinek befért 155 mm is a TG panel alá, de 50-50% és a gyártó is a 153mm-t tudja garantálni)
ezeken mind végigrágódtam:
-Noctua U9s Chromax: ez állt a legközelebb a végső döntéshez, de bármennyire is Noctua, egy 92mm-es ventillátor sosem lesz olyan halk, mint egy 120 vagy 140
-Alpenföhn Brocken Eco Advanced: ez is nagyon közel járt, de a kinézeten elvérzett (jelenleg is az Alpenföhn Brocken 3 tetszik a legkevésbé a konfigomban)
-SilentiumPC Fera 3 EVO: ez is kinézeten csúszott el
-toronyhűtőből az összes Scythe-t megnéztem, ami mérethatár alatt van, sajnos ezek sem tetszenek
-Scythe Big Shuriken 3: ez egy cserélt ventivel még jó is lett volna, de üveg oldalfallal talán nem a legszerencsésebb a top-down hűtés
-ami talán befért volna, de nem kockáztatnám meg: beQuiet pure rock 2 black (155mm)
-Cryorig H7: ventit mindenképpen cseréltem volna rajta, de nem tudom mennyire pörgött volna és milyen hangos lett volnaJelenleg egy overkill Brocken 3-mat használok és imádom, hogy alig pörög a venti, teljesen némán jár. Ezért kicsit magasra került a mérce, ezért inkább a méretcsökkentésből engedek, a csendességből nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vicces képek
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest