Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• |AP|

veterán

válasz hoffman_ #50308 üzenetére

Ezek voltak a szempontjaim: minél halkabb, tehát minél nagyobb és csendesebb venti, fekete szín és olyan kinézet, ami nekem tetszik :) (ketten is az utolsón buktak meg :) )
    Mindenképpen a P-s változatot vettem volna a házból és az üveg oldallappal használtam volna, tehát a hivatalos spec szerint 153mm-be kell beleférni (fórumokon lehet olvasni olyat is, hogy valakinek befért 155 mm is a TG panel alá, de 50-50% és a gyártó is a 153mm-t tudja garantálni)
    ezeken mind végigrágódtam:
    -Noctua U9s Chromax: ez állt a legközelebb a végső döntéshez, de bármennyire is Noctua, egy 92mm-es ventillátor sosem lesz olyan halk, mint egy 120 vagy 140
    -Alpenföhn Brocken Eco Advanced: ez is nagyon közel járt, de a kinézeten elvérzett (jelenleg is az Alpenföhn Brocken 3 tetszik a legkevésbé a konfigomban)
    -SilentiumPC Fera 3 EVO: ez is kinézeten csúszott el
    -toronyhűtőből az összes Scythe-t megnéztem, ami mérethatár alatt van, sajnos ezek sem tetszenek
    -Scythe Big Shuriken 3: ez egy cserélt ventivel még jó is lett volna, de üveg oldalfallal talán nem a legszerencsésebb a top-down hűtés
    -ami talán befért volna, de nem kockáztatnám meg: beQuiet pure rock 2 black (155mm)
    -Cryorig H7: ventit mindenképpen cseréltem volna rajta, de nem tudom mennyire pörgött volna és milyen hangos lett volna

Jelenleg egy overkill Brocken 3-mat használok és imádom, hogy alig pörög a venti, teljesen némán jár. Ezért kicsit magasra került a mérce, ezért inkább a méretcsökkentésből engedek, a csendességből nem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés