- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
viperabácsi #45908 üzenetére
Az alaplap kialakításából látszik, hogy nincs köztes fokozat, így egyből 19V-ból állítja elő a VRM a CPU számára a feszültségeket. Ennek azért elébe mentek, mert felkészültek arra, hogy ez a mód áramra jobban igénybe veszi a VRM-et, duplázták a Low-side Fet-ek számát, és nem miniatürizált tekercseket használnak.
Ráadásként olyan CPU hűtést eszkábáltak rá, ami a VRM-et direktben telibe kapja az áramló levegővel, sőt a PCB-n körülötte, azok a csíkok és pöttyök ónozásnak és "extra" forrasztó ónnal feltöltött furatoknak tűnnek, amivel javítottak a FET - PCB - mozgó levegő közti kapcsolatnak, a hőelvonó képességét.Hogy teljesen használhatatlan lenne ezek miatt, azt nem gondoom, de az biztos hogy nem lesz ideális alap néma HTPC építésére.
(#45915) viperabácsi: Ja, hogy az OC miatt? Mindent IS nem tudhat egyszerre, egy Low Cost, belépő chipsetes lap.
-
Janby
tag
válasz
viperabácsi #45908 üzenetére
Gondolom ebbe inkább valamelyik 35 wattos passzol...Bár nem tudom. AsRock-ék majdcsak letesztelték rendesen, ha belemennek a 65 wattosak is. Meg azért ez nem éppen egy munka/gémer gépalap, hogy nagyon főzze azokat a VRM-eket...
(#45909) alcsa: Az oké, hogy a belső header jó egy AIO-nak. Én az egyik normál HDMI kivezetésre gondoltam,ami a lap oldala felé néz.
(#45911) MPeter87: Az lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged