- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
viperabácsi #45718 üzenetére
Elnézésed kérem ki is ment a fejemből!
Egy MSI B450I alaplapot váltott az ASUS mert sajnos mint az utólag kiderült a hátoldalon található m.2 foglalat miatt nem fér be a lap a helyére, anélkül meg közel 80 fok körül szaladgál az drive. Itt kell még megemlítenem a (szerintem) feleslegesen magasan kitüremkedő VRM bordát, ami szintén gondot okozott volna a már meglévő Noctua L12 + A12x15 FAN páros felszerelése esetén.
Szóval jött az ASUS az elöl (is) található m.2 slot-jával, (ami egyben bónuszként bordaként is szolgál) így most terhelés alatt még az 50 fokok sem éri el a meghajtó hőmérséklete.szerk.: sajnos a ház viszonylag rövid power illetve led switch vezetékei sem értek volna el az alaplapi tüskékhez, bár ezt orvosolandó ajánlottak itt jóféle dupont kábelt, de azért gondoltam megemlítem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Music
- Goddess of Victory:Nikke
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged