- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
Anonymus23 #44146 üzenetére
Szerintem először ellenállást iktass be. Minden plusz költekezés kérdéses egy ilyen tápnál.
12k egy Chieftec SFX-350BS 350W, ami elég halknak mondható, a kérdéses minőségű LC Power-t meg elsütheted valami madárnak az aprón...Nekem egy Fractal Design Integra SFX 450W-ba (aka. FSP 450-60GHS) került bele egy 4 pines PWM-es NB-BlackSilent Pro 80mm venti, másfél éve megy így kevesebb levegővel a táp, és a venti sem mutat hibát a fesz. alapú szabályzás miatt. Nálam ~130W körül van a teljes terhelés.
Vettem egy ilyen 2 pines kábelt, félbevágtam, és beletoldottam a tápból jövő ventikábelbe, így van aljzatom a későbbi venticseréhez és nem is kellett a táp nyákján mókolni a bekötést.
kép -
tthom
senior tag
válasz
Anonymus23 #44146 üzenetére
Azért mondtam az ellenállást.. Belekötöd a venti ágába. Vagy, ha szeretet a kihívásokat, elvágod a mazzag, aztán kivezeted egy venti fordulatszám szabályzóra. Netán a régi módszer szerint bekötöd a +5 és +12 közé 7V-ra. Régebben én is járattam így egy tápot. Szóval van lehetőség.
Amúgy én is a konyhába akarom kirakni a NASt, ott úgyis mosógép, hűtő, minden van, nem zavaró, hogy megy az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged