- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Az a paneltáp 6A-t tud 12V-on, kizártnak tartom, hogy az lenne a baj. Ne keverd össze a korábban széles körben elterjedt paneltápokkal, amik 4A-t tudnak csak.
Hogy építetted össze a gépet? Ha esetleg a hdd tartó lemezt nem használod, megvenném
Ugyanilyen házban van egy integrált procis gépem, de kéne még egy ilyen lemez, hogy be tudjak tenni összesen 4 darab 2,5-es meghajtót (1 ssd, 3 hdd)
-
tthom
senior tag
Ehhez szerintem is bőven elég a 120W-os, nálam nem volt gond. Nekem az előzőt éveken át vitte egy 120as kocka + picoPSU.. Pedig én 2x annyi rammal, rendes i3-assal és 3.5HDD vel használtam. Egyébként elképzelhető, hogy a DC-DC panel gyengélkedik, de +1 memória modul szerintem annyira kevéssel dobja meg, hogy nem gondolnám..
Én dobtam már ki a chieftechez hasonló paneleket, mert megadták magukat, de kicsi az esélye. Inkább azt nézd meg, hogy terhelés alatt stabil-e. Ha igen, akkor nem táp gond, akkor valami más lesz. Olyan is lehet, hogy a Crucial valami spéci SPD-vel van, ami nem tetszik a lapodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple TV+
- Interactive Brokers társalgó
- Mikrotik routerek
- Ford topik
- iPhone topik
- Macrodroid
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest