- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDante666
tag
válasz
DrDante666 #42701 üzenetére
Kb. egy hete összeraktam a gépet, csak most érkezek írni.
A ház sporttáskában hordozása tekintetében elszámoltam magam, bár a méretük egyezik, beletenni nem lehet. De ez nem is lényeg, a többi házat sem lehetett volna és úgy egyébként kifejezett bejött a házikó, majd keresek rá más megoldást.
A Thermalright HR-02 Macho Rev. B lehet kicsit túlzás volt részemről, ugyanis két szépséghibája lett a dolognak:
- Egyrészt a Fractal Design Core 500 házból a hátsó hűtőt ki kellett venni (vagyis átkerült felülre a vinyóhoz), mert a hűtőborda és a ház között nincs neki elég hely. Ez azért lepett meg, mert az alapgondolatom az volt, hogy milyen jó lesz, ha a borda két átellenes oldalán dolgoznak a ventik, rögtön kiviszik a házból a hűtőborda melegét. így utólag viszont nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, mert bár még nem terheltem huzamosabban, alapjáraton a proci 30-33°C körül van, a bordának pedig kézzel érezhetően nincs is hője (gyakorlatilag hideg). Bár mindkét venti szinte néma, lehet még passzívon is elvinné a procit a hűtőborda.
- Másrészt az alaplap 4 pines tápcsatlakozójára és az előlapi USB 3.0 csatlakozójára még javában rálóg a hűtőborda, ezért azok kábelét a csatlakozó felett kb. derékszögben meg kellett hajlítani, amitől főleg utóbbi vastagsága miatt eléggé tartottam. Illetve a RAM-mal is ütközött elsőre a proci hűtő ventijének kerete, de végül a hűtőborda felfogatásán lehetett kicsit tolni, így már csak támasztják egymást.
Akkor ezek miatt úgy gondoltam, hogy majd nézek rá egy kisebb hűtőt, de ha már egyszer összeraktam, lehet jó lesz ha így marad is. -
HookR
addikt
válasz
"Mit gondoltok ez így rendben lesz?"
Nem látok kivetni valót. Szerintem rendben lesz. -
Seep
senior tag
válasz
A fractal Node 304 nem szebb mint ez az 500-as?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged