- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDante666
tag
Az Antec ISK600 házat ejtettem végül, mivel később szeretnék dVGA-t beletenni és nem volt szimpatikus, hogy az oldala a ventik előtt zárt legyen. A QB One házról is lemondtam a méretkorlátok, a kis hátsó venti miatt, az sem tetszett, hogy a tápegységből előre megy a levegő. Így a Fractal Design Core 500 ház nyert végül, kicsit tágasabb, de a külső mérete még ideális és szimpatikus elrendezű, legáramlású. Proci hűtőnek pedig egy Thermalright HR-02 Macho Rev. B lett kinézve, tehát a teljes konfig így alakult:
- Gigabyte H270N-WIFI alaplap (már adott)
- Intel i7 7700 proci (már adott)
- Samsung 2x8GB DDR4 2400MHz M378A1K43CB2-CRC RAM (már adott)
- 2.5" 500 GB HDD (már adott)
- Fractal Design Core 500 ház
- Thermalright HR-02 Macho Rev. B
- Samsung M.2 250 GB SSD
- nvidia GTX 970 kaliberű VGA (később)A (moduláris ATX) tápegységen megy még a varia, de gondolom ott már csak a max. 170 mm a lényeg és 450-550W elvileg elég is lesz. Egy BitFenix Whisper M 450W Gold volt a javaslat, de nem tetszik, hogy fordítva van a 230V-os tápcsatija és ugyanígy törné a kábelt. Egyébként az EVGA SuperNOVA 550 GS 550W Gold tetszik leginkább, de ott megint máshogy van elforgatva, de az még a jobbik eset.
Mit gondoltok ez így rendben lesz?
-
hegegabi80
addikt
Ezek a Jonsbo/Cooltek házak bitang jól néznek ki. Az U2 nekem nagyon bejövős (bár a tápon keresztül megy ki a meleg levegő egy része, ami ugyebár tudjuk nem a legjobb, de a kinézet kárpótol).
Egyébként ezért vettem nemrég egy Jonsbo C3, igaz matx, de elég kicsi, jól szerelhető és jól néz ki. Utána láttam meg az U3-at, bár nem tudom lehet e még valahol kapni nálunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Tudományos Pandémia Klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest