Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DrDante666

tag

válasz HookR #42589 üzenetére

Az Antec ISK600 házat ejtettem végül, mivel később szeretnék dVGA-t beletenni és nem volt szimpatikus, hogy az oldala a ventik előtt zárt legyen. A QB One házról is lemondtam a méretkorlátok, a kis hátsó venti miatt, az sem tetszett, hogy a tápegységből előre megy a levegő. Így a Fractal Design Core 500 ház nyert végül, kicsit tágasabb, de a külső mérete még ideális és szimpatikus elrendezű, legáramlású. Proci hűtőnek pedig egy Thermalright HR-02 Macho Rev. B lett kinézve, tehát a teljes konfig így alakult:
    - Gigabyte H270N-WIFI alaplap (már adott)
    - Intel i7 7700 proci (már adott)
    - Samsung 2x8GB DDR4 2400MHz M378A1K43CB2-CRC RAM (már adott)
    - 2.5" 500 GB HDD (már adott)
    - Fractal Design Core 500 ház
    - Thermalright HR-02 Macho Rev. B
    - Samsung M.2 250 GB SSD
    - nvidia GTX 970 kaliberű VGA (később)

A (moduláris ATX) tápegységen megy még a varia, de gondolom ott már csak a max. 170 mm a lényeg és 450-550W elvileg elég is lesz. Egy BitFenix Whisper M 450W Gold volt a javaslat, de nem tetszik, hogy fordítva van a 230V-os tápcsatija és ugyanígy törné a kábelt. Egyébként az EVGA SuperNOVA 550 GS 550W Gold tetszik leginkább, de ott megint máshogy van elforgatva, de az még a jobbik eset.

Mit gondoltok ez így rendben lesz?

• hegegabi80

addikt

válasz HookR #42589 üzenetére

Ezek a Jonsbo/Cooltek házak bitang jól néznek ki. Az U2 nekem nagyon bejövős (bár a tápon keresztül megy ki a meleg levegő egy része, ami ugyebár tudjuk nem a legjobb, de a kinézet kárpótol).
    Egyébként ezért vettem nemrég egy Jonsbo C3, igaz matx, de elég kicsi, jól szerelhető és jól néz ki. Utána láttam meg az U3-at, bár nem tudom lehet e még valahol kapni nálunk.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés