- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
patomi #41463 üzenetére
Szép lett. Tetszik...
(#41464) AxBattler:
Ezt kb. egy órája fejeztem be az egyik topiktársnak, és lényegében egy fúró lett hozzá használva, meg persze csiszoló/reszelő (nem ez a végleges állapot természetesen, még újra is lett festve, csak már nem csináltam sztárfotókat, mert teljesen hulla lettem így is estére, szóval ez egy régebbi állapot).Tehát CNC nélkül is van élet és anélkül is lehet szép munkát csinálni. A saját gépem persze egy "kicsit" más szintű gép, mint amit patomi linkelt, de azért tény, hogy nekem is sokszor könnyebb pár gombot megnyomni bizonyos munkáknál (mert mondjuk addig tudok mást csinálni), ha pedig elkészülök a fém vázzal és a golyós-orsós kihajtással, akkor jóval gyorsabban is mehet majd a munka és lehet én is átszokok a CNC-zésre. De addig egy csomó munkát gyorsabban megcsinálok kézzel, mint mire egyáltalán létrehoznám a G-kódot...
(#41467) radi8tor:
Ne panaszkodj, szerintem nagyon is rendben van a kuckód akárki csinálta...Amúgy meg legközelebb olyat kell kérni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Y540 Gamer Magyar Laptop i7 9750H 16GB DDR4 GTX 1650 Jó Akku!
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Asus TUF B365M-PLUS GAMING + I9-9900K
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged