- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
patomi #41463 üzenetére
Szép lett. Tetszik...
(#41464) AxBattler:
Ezt kb. egy órája fejeztem be az egyik topiktársnak, és lényegében egy fúró lett hozzá használva, meg persze csiszoló/reszelő (nem ez a végleges állapot természetesen, még újra is lett festve, csak már nem csináltam sztárfotókat, mert teljesen hulla lettem így is estére, szóval ez egy régebbi állapot).Tehát CNC nélkül is van élet és anélkül is lehet szép munkát csinálni. A saját gépem persze egy "kicsit" más szintű gép, mint amit patomi linkelt, de azért tény, hogy nekem is sokszor könnyebb pár gombot megnyomni bizonyos munkáknál (mert mondjuk addig tudok mást csinálni), ha pedig elkészülök a fém vázzal és a golyós-orsós kihajtással, akkor jóval gyorsabban is mehet majd a munka és lehet én is átszokok a CNC-zésre. De addig egy csomó munkát gyorsabban megcsinálok kézzel, mint mire egyáltalán létrehoznám a G-kódot...
(#41467) radi8tor:
Ne panaszkodj, szerintem nagyon is rendben van a kuckód akárki csinálta...Amúgy meg legközelebb olyat kell kérni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez a mondat angolul?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest