Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Hát csomagolásban nem nagyon tett ki szimpla egyszerű(Lehet hogy ez benne a lényeg a báránybőrbe bújt farkas). 2 narancssárga sata kábel, front panel tüskék, egy sata powerkábel, hátlap, kézikönyv benne 2 cd+ 4 darab jumper(itt kezdődik a rafinéria biztos). Itt már látszik a gyártó utolsó lendülete, ami van raktáron az kimegy és vége(nagy kár). De nekem ez is megfelel így ahogy van végre lett egy dfi lapom is
. A belbecs az ütni fog mondták a kollégák, hogy a maximus formula lapomhoz képest még durvább az állítási lehetősége bios szinten(jézus ereje
) az sem volt gyenge, az volt a tanulólap, ez a mesterlap
. Eleve bios szinten csak 150wattig lehet menni, később 110watt fogyasztásig tuning terén, és a vele járó hőmennyiségig(szerintem én megoldom ezen belül a 4 gigahert feletti értéket is). egy mini-itx lapról beszélünk
. A pwm-eket kell piszkosul hűteni mivel digitálisak szerintem jobban melegszenek, és nincsen rajtuk hűtés(aplikálunk ha muszáj). Meglátjuk mi lesz jelentkezem feltétlen.Alex123: Igen arról a cégről van szó, nekem annyira nem volt sürgős a dolog, és most már legalább megrendelték ez is valami, két utcával lejjebb vannak egyébként(a webes áruházaknak ez az átka mivel nincsen raktár ezért csak rendelésre hozatnak. Az a webes áruház a jó ahol van raktár, meg gyorsan és korrekten intézkednek ha nincsen is, lásd dfi lap rendelése, közölték hogy 1 hét míg beszerzik úgy is volt és azonnal szállították is. Miután megjött).
meg kéne tőlük még egy pár noiseblocker venti is, mivel náluk van a legnagyobb választék, de nem most majd később.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. A belbecs az ütni fog mondták a kollégák, hogy a maximus formula lapomhoz képest még durvább az állítási lehetősége bios szinten(jézus ereje
) az sem volt gyenge, az volt a tanulólap, ez a mesterlap
. Eleve bios szinten csak 150wattig lehet menni, később 110watt fogyasztásig tuning terén, és a vele járó hőmennyiségig(szerintem én megoldom ezen belül a 4 gigahert feletti értéket is). egy mini-itx lapról beszélünk
. A pwm-eket kell piszkosul hűteni mivel digitálisak szerintem jobban melegszenek, és nincsen rajtuk hűtés(aplikálunk ha muszáj). Meglátjuk mi lesz jelentkezem feltétlen.
meg kéne tőlük még egy pár noiseblocker venti is, mivel náluk van a legnagyobb választék, de nem most majd később.