Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomi5244

őstag

válasz gerleimarci #36197 üzenetére

Érdekes, Te azt írod, hogy vga kivétele után megszűnt a cicergés, ergo kevesebb terhelést igényelt a gép. Ellendben imibogyo kolléga pont az ellenkezőjét említette. Az a baj, hogy én abszolút nem vagyok otthon elektronikai témában, még egy konnektort se tudnék bekötni :D Ezért az otthoni barkácsolásos megoldásokban nem vennék részt. - Paneltápos, laptoptöltős megoldásra értem. - Nem lustaság, de nem mozgat ez a téma, egy gépet szeretnék összedobni ami minél halkabb! :)

Ahogy már fentebb is említettem, nyilván lesz némi hangja a gépnek, táp és az alap intel hűtő, de az akkor is más, mint egy magas frekin cicergő hang. A kiszemelt ház mind két oldala és az eleje zárt. A tetején továbbá a hátulján van nyílás. Valamit biztos fog tompítani. A táp amúgy alul lesz hátul, az is számíthat valamit.

Amúgy azért ijedtem meg ennyire ettől a cicergős témától, mert volt dolgom egy öreg alaplappal amin elég intenzíven zajlott ez a jelenség. Összeraktam már pár pc-t és soha nem volt eddig problémám ilyennel, szóval lehet, hogy én lihegem túl.

Ettől függetlenül szívesen olvasom a véleményeket, tanácsokat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés