Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
Falcon C. #33578 üzenetére
és (#33579) t72killer
Uraim lehet kicsit kések. Elnézést! El vagyunk havazva a munkáinkkal és ez mellett még beesik éccaka, este egy-egy bütykölni való noti, miegymás. Tegnap spec adatmentés kapcsán kerestek meg, aztán még meg is igyekezett várni... 3 órát vacakoltam vele, mire összeállt. Mondom neki, azért remélem érzi, hogy háromkor kell kelnem, majd becsöngetek ha megyek a melóba. Szal kilenc után végre vacsi és csörög a teló, hogy van egy kis baj (már akinek a notis adatait mentettem) és visszajöhetne? Persze mormoltam. ... Mikor otthon szállt ki a kocsiból, leszakadt a noti táskájának a vállszíja és picit furán állt a gép a landolás óta. Gyakorlatilag rommá kellett szedni és újra összerakni. Szóval picit kevés az idő a saját köreimre, plusz nála van a 2,5"-os vinyóm, amire a teszt miatt a win10-et tenném. Tehát ha szombaton visszakapom, időben hazaérek, és még az asszonyom is lesz annyit otthon a 12 órás műszakjából, hogy háztartson, akkor meglesz a teszt. Diablo esetleg virágboltiként mehet, vagy maradnak a szokott benchmark progik és pontjaik.
Nem tudom mennyire illik egy ilyen hsz, legfeljebb lehet kukázni. Én azért rajta leszek hogy legyen ilyen teszt (is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance Pro Series 2x8GB 1866MHz DDR3 kit / Beszámítás OK!
- Kingston Branded Memory 64GB DDR5 4800MT/s ECC Reg 2Rx4 BONTATLAN INGYEN FOXPOST
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest