Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HookR

addikt

válasz #16939776 #31932 üzenetére

Megvan a másik DA-2-es. Gyorsan összeraktam a rendszert (Hahh! mennyivel csendesebb az SFX táp ventije nélkül! :K ).
    - Csak a procit (I5-760) terhelve Lynx-szel ilyen 12,224V körüli értékről 11,9V körülre esett.
    - Csak a VGA-t Furmark-kal stresszelve meg 11,4V körül ingadozott :Y .
    - Ha Furmark és Lynx egyszerre ment, akkor meg 11,2V-ra is leesett.
    Legalábbis ezt mutatja az AIDA asztalra kitett Win7-es gadget-je. Lehet igazad lesz, és a köztes kábelezést, csatlakozókat fog kelleni alaposan átvizsgálni, kezelésbe venni. Elvégre meglehetősen szűk helyre vannak begyömöszölve és gyakorlatilag bármely szerelés alkalmával kilazíthattam egy-egy csatlakozást. Ma már nincs kedvem vele foglalkozni, de holnap visszadugom rá a korábbi adaptert, hogy lássam van-e érdemi különbség, illetve szűkítsem a kört.

(#31967) bombibmw: Valószínűleg jobban jársz, ha a többi topiklakó véleményére hagyatkozol, mert kissé kívül esik a komfortzónámon a gyári házak e szempontból történő megítélése. De ha mindenképp meg kell jelölnöm hármat, akkor talán ezeket mondanám:
    - Corsair Graphite 380T
    - BitFenix Prodigy mini-ITX (a fekete, perforált előlapú)
    - Thermaltake Core V1
    És ezek is ott loholnak a fentiek nyomában:
    - NZXT Manta
    - Corsair Obsidian 250D
    - Fractal Design Define Nano S
    Érdemes róluk teszteket vadászni, mert lehet a gyakorlat rám cáfol.

• HookR

addikt

válasz #16939776 #31932 üzenetére

Elvittem egy TV-szerelőhöz, ahol lőttem pár képet a belsejéről, de visszaadta, mondván ez neki túl bonyolult (lehet, hogy csak így rázott le). :(((

(#31933) bombibmw: A Duracellm... által említetteken kívül például:
    - BitFenix Colossus mini-ITX
    - BitFenix Phenom mini-ITX
    - BitFenix Prodigy mini-ITX
    - Corsair Graphite 380T
    - Corsair Obsidian 250D
    - Cougar QBX (240mm-es radiátor, de csak 1db ventivel)
    - Cougar QBX Kaze (240mm-es radiátor, de csak 1db ventivel)
    - Enermax Minimo.Q / Raidmax Element / Sharkoon QB One / Sharkoon Shark Zone C10 / Xigmatek Eris / Xigmatek Octans (Gyanús, hogy 240mm-es radiátorral 3,5"-es HDD-ből csak 1db fér el)
    - EVGA Hadron Hydro (Saját, gyári vízhűtés való hozzá)
    - Fractal Design Core 500
    - NCASE M1
    - Thermaltake Core V1 (240-es helyett tehetsz bele vastagabb 140mm-es radiátort)
    - Thermaltake Supressor F1 (240-es helyett tehetsz bele vastagabb 140mm-es radiátort)
    - Zalman M1

(#31937) Pöttön: Biztos magasabbak lesznek a hőfokok, mint egy szabadabban szellőző ház esetében. A linkelt 'teszt' elég kurta lett, berakta ugyan a tápot fordítva, de nem véletlenül nincs kép felrakott oldallappal. :) És így sajnos mérvadó hőmérsékleti adatokat sem közölt. Kutass még teszt után, hátha készült informatívabb is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés