Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ada19

senior tag

válasz HookR #29279 üzenetére

Ez itt nem a reklám helye, de: nyilván elég drágák, az én házamba egy 12cm vagy 14cm venti fér és rászántam az árát maximálisan elégedett vagyok vele. Nyilván a neve és minősége mellett azt is meg kell fizetni hogy 6 év gyári garancia jár hozzá, szó nélkül küldik az újat, ha esetleg be kell küldened vizsgálatra a terméket akkor azt a költséget is állják. Ha a 6 év alatt egyszer is garanciális gond lesz vele máris visszahozta az árkülönbözetet mert nem kell rohangálnod (idő, egyéb költségek) garancia esetleg új után.

Tesztekben is elég jól szerepelnek a Noctua ventilátorok, amik ténylegesen jobbak tőlük hasonló áron vannak.

Persze ha 3-4 esetleg több ilyen kellene a házamba erősen elgondolkoznék én is. :)

UI: aprón nem ritkán félár körül lehet megkapni őket, viszont ekkora lehet bukod a garanciát mert úgy rémlik névre szóló számla szükséges (nem 100%).

• patomi

őstag

válasz HookR #29279 üzenetére

Van ám ára és nem akkora szám szerintem. Nekem NF-P12 volt (rövid ideig) de ment vissza a Wing-Boost 140. Kisebb fordulaton ment az utóbbi ugyan, mégis hatékonyabbnak, csendesebbnek bizonyult.
    Most egy Phanteks- PH-F140HP van bent. Eddig a legjobb ez. Csendes még 1100-1200/perc fordulaton is, plusz a hőmérsékletek is rendben vannak. A Wing-Boost-hoz képest 1-3 fokot nyertem vele. (de talán ez betudható a magasabb fordulatnak is)

Korábban beszéltünk róla, hogy emlékeim szerint a giga lapomon hozzá ért az axp200 a ramokhoz. Múltkori szétborításnál.(proci, ram csere) Fel raktam kíváncsiságból keresztbe és ezen a lapomon nem ér hozzá. Érdekes, lehet, hogy rosszul emlékeztem :F .

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés