Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

válasz AxBattler #26979 üzenetére

Ja, mert csak a házat linkeltem be (mert idő közben azzal is haladtam), amúgy sokszor nagyon lassan töltenek be a képek és nem tudom miért, de azért betölt.... Itt van az adapteres kép, de linkeltem már ezt is, és nem mókolt táp. Teljesen gyári, majd nyáron kap festést. :K

A mélysége azért nem lenne uATX...
    Persze az addig tiszta sor. Mondjuk magam ellen beszélek, mert a mostani ITX házamat is nagyobbra fogom marni (ha elkészül az új marógép). Azt még nem tudom, hogy a magassághoz fogok-e hozzáadni, vagy a szélességhez. Ugye eredetileg nem terveztem dVGA-t, de most úgy néz ki majd jön egy passzív 750Ti az elkövetkező egy-két hónapban. Viszont a táptól nem férne most be. Vagy magasabbra marom egy jó 10 centivel (és akkor a vinyó is bekerül a házon belülre), vagy szélesebbre marom egy 5 centivel (hasra érték), mert most cpu hűtőböl is csak egy jó 120-130mm-es darab fér be (HR-02 Zero, vagy HR-22 a cél) és akkor a dVGA szépen elfér az állított táp mögött (plusz a vinyó ekkor is bekerülhet a házon belülre). Egyszerűbb lenne elfektetni a tápot persze, de akkor meg nem tudom elrendezni a panel-táp mellett (kb. 1 centit rálóg az oldalsó nútra a tápegység nem lehet felrakni az oldalfalat, nagyon meg nem szeretném bezsúfolni, mert ugye csak az első két 500-as venti van (ezek sem állandóan), a többi cucc passzívan leledzik).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés