- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Jól látom, hogy kivették a HDD tartót belőle és csak két 2.5"-os meghajtónak van hely meg egy 5,25"-osnak, alul meg kompakt vízhűtés van? (Gyanítom a CM sajátját rakták bele, neve most nem rémlik)
Már csak a borítással meg a lábakkal kellene kezdeni valamit és meg lenne az egyik legjobb mITX ház (nekem) Bár borítást úgysem raknám fel, had porosodjon, tetszik, ha láthatom "mi dübörög benne"
De gondolom ez még nem biztos, hogy a végleges termék.
Az egy USB 3.0 kettő USB 2.0 nem változott úgy látom, bár nem nagy katasztrófa.
Az eleje viszont így nagyon tetszik. Nem értem, miért nem lehetett volna így kezdeni a 120-ast is.
Majd kíváncsian várom a fejleményeket -
SQX_Barto
addikt
Na, CM-nél elfogyott volna raktárról a 120as? Mert szerintem, ha kijönnek a 130-assal, tuti, hogy utána a 120 ott fog megrohadni a boltban/raktárban.
Már csak a borítással kellene valamit kezdeni, mert azok a szellőzők borzalmasak
Gondolom azért az előlap maradt műanyag, a rácsozáson kívül.
De talán az egyetlen emberi méretű ITX ház, amibe lazán belemegy a 7990. (Nagyon tetszik nekem az a kártya, főleg a Sapphire)
Prodigy valahogy nem hoz lázba.
De 7970-nél meg még mindig a PC-Q08 lenne a nyerő nálam. (abba is beleférne talán a 7990 ha előlap mögötti ventit kivenném, de garantált sütöde lenne akkor)
De persze mire ezekre pénzem lesz, már lesz egy-két generációváltás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Quadro FX 570 eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest