- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
(#12670) HookR:"Már lassan unalomig ismételt frázis, hogy nem a névleges összteljesítményt kell nézni a táp adatlapján, hanem főleg a 12V-os ág terhelhetőségét, mivel egy konfigurációban - lassan egy évtizede - a fő fogyasztok túlnyomó részt arra támaszkodnak.
Amúgy pontosan milyen konfiggal nem indult el?"
Pont ezért írtam hogy oké, hogy pico PSU de hiába nagyobb a terhelhetősége ha egyszer nem megy. Kölcsönbe kértem egyet és ugyan csak 120W -os gondoltam talán jó lesz. Meglepő volt hogy nem is indult el...
Asrock H77M-ITX
Core i5 3450s (65W TDP)
2x4gb DDR3 Kingston.
Normál DVD író
1x WD 750GB Scorpio Blue 5400rpm
TT Slim x3 proc hűtőNem egy erőmű, de ez is sok volt neki. Normal ATX táppal megy.
-
sb
veterán
Úgy tudom
25%-os(utánanéztem: 20%-os) terhelés a minimum amire meg van határozva az adott hatásfok jelölés.
Viszont ahogy írtad te is, egy HTPC-nél mondjuk egy tipikus 30-50W-os fogyasztás még a 20%-ot sem éri el egy normál tápnál. 150-250W-os 80+-os tápok kellenének ehhez.Ettől persze egy 80+-os 10%-on is lehet jó, de nincs rá garancia.
A tapasztalatom azért az, hogy általában konnektorból mérve a paneltáp a kockával együtt jobb szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asrock B760M PRO RS
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest