- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adorjant #1162 üzenetére
Nem tudom mi értelme van ezeknek a villám, lángnyelv, transformersfej, csicsamicsa alakú bordáknak. Szerintem messze nem hűtenek olyan hatásfokkal mint egy hagyományos borda ami lamellái között rendesen áramlik a levegő, meg ha ventit tesz rá az ember akkor az is zajosabb lesz.
-
.mf
veterán
válasz
adorjant #1162 üzenetére
Nem értem, hogy miért erősködnek asztali procik (AM2/2+/3 ill. LGA775/1156) ilyen kicsi lapra zsúfolásával, amikor mobil procik foglalatai sokkal kisebbek, és a procik is kevesebbet fogyasztanak. Értem én, hogy kicsit drágábbak az ahhoz való chipsetek és procik, de nem annyival, hogy egyáltalán ne legyen rájuk kereslet, vagy csak IPC oldalon gyártsanak ilyeneket, méregdrágán.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest