- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
perempe #10810 üzenetére
Teljes mértékben! És emellett nagyon helytakarékos is, ami egy irodában további jó pont. Én minden ismerősömet ebbe az irányba (vagy legalább a micro-ATX felé) terelgetem. Jelenleg még talán a micro-ATX olcsóbb, de a különbség mára a házakra korlátozódott, alaplap árban nincs számottevő különbség. A full ATX már mindenképp idejétmúlt otromba monstrum. Manapság micro-ATX-re is lehet akár SLI/CrossFire rendszert építeni, VGA-n kívül meg minden lehet USB-s (tuner, hang, stb). Mondjuk én még a két full PCI-E-s m-DTX (kb 17*20 centi, egy bővítőhelynyivel nagyobb mint a m-ITX) lapot várom
A dupla slotos ITX házakkal kompatibilis, két vizezett csúcs VGA-val elég durva cucc lenne
-
toldy
őstag
válasz
perempe #10810 üzenetére
Mármint miért ne lenne megbízható? ITX lapot több gyártó is készít pl asus/asrock/zotac/msi/intel/ giga.
Egyébként ha nem gond az intel fapadossága akkor szerintem jó kombót néztél ( bár nem tudom mennyi lenne a lap? mert mostanába az asrock h61 lapja kb 20k kiskerben, az is tökéletesen elegendő)
Egyébként mi kell még a gépbe pl háló kártya hdd, odd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest