Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPeti1984
senior tag
-
SPeti1984
senior tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni, hátha van ötletetek, hogy miként tudnám fogni a mindig tv ingyenes csatornáit. Adott egy melléképület, ahova egy okos tv-t akarok felszerelni. Vásároltam egy emos em-dio3 erősítős szobaantennát, amivel sajnos csak kb 3 csatorna jön be (m1, m4 sport ...). Ha kiviszem az ajtó elé, akkor persze bejön az összes. Mivel ez egy aktív erősítős antenna, gondolom így nem igazán lehet még egy jelerősítőt közbeiktatni, hátha így nagyobb lenne a jel és a többi csatorna is bejönne? Sajnos a falak elég vastagok, így gondolom leárnyékolja és ez lehet az oka. Esetleg milyen más megoldást tudnátok javasolni?
-
SPeti1984
senior tag
Megoldódott a probléma megy LCD TV-n is. Visszavittük a padlásra az antennát ott valószínűleg jobb a jel és így már működik.
-
SPeti1984
senior tag
De kb 1 éve ugyan abban a szobában régi típusú TV volt ugyan így rákötöttem egy másik Strong vevőt azzal simán jött minden csatorna tükör képpel. Azért is vettem megint Strongot csak kártyásat. Most hogy LCD TV van még jel sincsen. Ugyan azon az emeleten másik szobában régi TV-vel meg jön tükör tisztán??? Valami akkor nem kóser itt az LCD TV és a Régi típus között.
-
SPeti1984
senior tag
Persze másik szobában van a TV tehát viszem ide-oda az antennát, mondjuk amíg a padláson volt az antenna addig se ment vele semmi pedig akkor jobb vételnek kellett volna lennie.
-
SPeti1984
senior tag
Az nem lehet hogy azokhoz a TV-khez már Digitális antenna kell?
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Strong 8903-as mindig TV képes beltérit és azt tapasztaltam, hogy régi típusú tv-vel (erősítős lepkeantennával) tökéletesen bejönnek a szabadon fogható csatornák, viszont LCD TV-vel hiába kötöm össze kiírja nincs jel. Mitől van ez? Oda másik típusú antenna kell? Próbáltam hogy csak az antennát kötöm a TV.-re mivel abban van DVB-t tuner de úgy sincs jel. Szerintetek? Több LCD TV-vel is próbáltam de egyik sem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest