Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
darvinya, juhasz22 & Watt25: köszönöm a válaszokat, most már minden oké! :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
Ó. Hm :-)
Tehát, mert egy laikus sajna csak így érti, de akkor ha van ez a tv és a Mindig TV Extra kártya, rádugom az eddig dekóderre dugott antennát és...akkor kell még valami? Az a CI+ izé nem olyan rés, ahova bedughatom a kártyát, hanem kell még valami hozzá?Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
Ez szuper, de a kártyát bele tudom dugni? Ez lenne a lényeg. A régi tv-t megkapja valaki a dekóderrel együtt (neki elegek a szabadon fogható csatik), de a kártya maradna; még van rajta néhány hónap.
Szerk.: vagy ez a sablonválasz? :-))
Szerk2.: köszönöm, akkor ez így tiszta.
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
Sziasztok, átolvastam amit lehetett (nyilván nem mindent, hiszen nem lennék itt :-) de sajnos nem jöttem rá: ez a televízió támogatja külön dekóder nélkül a Mindig TV Extra kártyát? A CI+ ezt jelenti? Esetleg kell hozzá kiegészítő kütyü?
Üdv és köszi!
-
looser
addikt
darvinya & Kernel: nagyon köszönöm a segítséget srácok, de marad a kis botantenna. A vétel kiváló, tegnap hosszasan teszteltük, szinte bárhova teszem, jó, de az ablak mellett, a pántra rátapasztva (mágneses talp) van most és szuper. Teljesen visszafejthetetlennek tűnik a dolog, lehet a beltéri és a tv is ludas, de akár a hdmi kábel is(?)... Mindegy, marad minden, ha kikapcsoljuk a beltérit majd vissza, általában szépen be is jön a kép.
-
looser
addikt
A készüléken be van kapcsolva (menüből) hogy aktív-e az antenna vagy sem. Ezért van ennek az antennának két változata (ANT 10 - adapter nélkül, és ANT 12 - adapterrel, bár csatlakozó van mindkettőn), de azt mondta az eladó, hogy elég azt aktiválni és akkor nem kell az aktív (1000 Ft-tal drágább).
-
looser
addikt
Vettem (kipróbálásra, visszavihetően szerencsére) egy Strong SRT ANT 10 típusú antennát. Komolytalan, borzasztó. Kezemben tartva odatettem ahhoz a ponthoz, ahol a régi kis botantenna van és csupa kocka a kép. Esetenként elindul, de élvezhetetlen. Többnyire csak fagyi, képkimerevedés. A botantennával bárhova megyek valamennyire mindig folyamatos és sokkal élvezhetőbb a legelőnytelenebb helyen is, mint ez az izé. Remélem tartja a szavát a jóember (miért ne tenné) és visszaveszi. Szívem szerint rábeszélném, hogy szerezzen be egy pár ilyen pofonegyszerű kütyüt, mint pld. ez, mert sokan fognak szenvedni (igen, egy próbálkozás után így vélem ) ezekkel a kütyükkel, egyszerűen nem hiszem, hogy lehet jobb is egy 5-6000 Ft körüli Strong vagy más hasonló kiépítésű antenna. Röviden ennyi, a kép a régi antennával hibátlan, de kezdek már a tv-re gyanakodni, a késői reakció miatt...
-
looser
addikt
Tudom, ránézésre nem megállapítható, de mit gondoltok erről a darabról?
Magyar gyártmánynak tűnik, ettől nekem 'syn'patikusabb :-)Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
Igazatok van, én Wayteq tableteket nézegettem s közben belefutottam. De mintha valamelyik nagy láncnál is ugyanennyi lenne.
Más. Fentebb magam is ajánlottam valakinek a 9e Ft körül kapható Extra kártyát, de ahhoz akkor kell aktiválási díjat fizetni? Mondjuk még azzal is olcsóbb lenne, mint feltölteni. Bár most hirtelen nem tudom, honnan veszem, hogy van aktiválási díj...Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
válasz joecontra #3042 üzenetére
Ez is egy jó választás lehet mostanában. Ráadásul kamatmentes hitel, bár gondolom ez nem nagyon számít :-)
-
looser
addikt
Sziasztok, szerintetek mely beltéri antenna lenne a legjobb Mindigtv-re? Keresztanyámnak vettem egy Technisat kütyüt 12hó előfizetéssel, de néha 5-10 perc, mire bejön az adás, viszont van, amikor beugrik néhány mp alatt. Ezért gondolom, hogy az a pici szobaantenna, amit egy hordozható lcd tv-hez kapott (mágneses talp, kb 15cm magas vékony fémdrót a tetején műanyag bogyóval) nem egészen tökéletes. Pedig amikor bejön az adás, akkor szép, ritkán van kockásodás, szóval nem nagyon értem, de gondlom ez lehet a gond. A Westend szaküzletben is azonnal bejött a kép.
-
looser
addikt
Sziasztok! Rokonnak vettem egy Technisat HDT4 típusú dekódert 12 havi MindigTV extra kártyával kb. május-június környékén. A gond a következő: Orion 82cm-es hd ready lcd tv-re van kötve a dekóder egy hdmi kábellel, kártya behelyezve és kb. 8-10 perc eltelik, mire adás jön. Az ügyfélszolgálat szerint 8-10 mp-nek sem szabadna eltelnie. A diszpécser a kábelcserét, másik portra való feldugást esetleg scart-ra való cserét javasolta; mármint hogy ezekkel próbáljuk ki. Szerintem viszont vagy készülék vagy kártya hiba, de nem biztos, ezért kérdezek itt. Ez minek a problémája lehet szerintetek?
Üdv :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest