Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz terra052 #15506 üzenetére
Igen.
Amúgy szépen ott virít Made In ChinaMár rossz, ha elektronika sípol hangkeltő nélkül.
Ilyet rossz minőségű alkatrészek adnak ki, ami előbb utóbb elhalálozik jobbik esetben, rosszabbik esetben kigyullad.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz terra052 #15497 üzenetére
EPG-nél az időzítés színes gombbal kell indítani, de előtte állítsd át nézetet mindre vagy idő folyamra.
Időzítésnél figyelj oda, hogy ne megtekintés legyen, hanem felvétel(balra v. jobbra navigációs billentyűvel).Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
darvinya
titán
válasz terra052 #15085 üzenetére
Típust írnál Amiko/Strong-ra.
Most infó gyűjtést végzek, de önerőből nem telik mindenre.
WayteQ és Alcor android box-ról van teszt és fórum is.
WayteQ távirányító még egész jónak mondható.
Próbáltad volna Amiko ECO TC200 távirányítóját( garantáltan földhőzvágótípus), ami ráirányítva sem képes érzékelni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz terra052 #15083 üzenetére
Rettentő gyenge vastól mit vártál.
Android box Alien 3-tól indul, persze ez kapható combonak.
Sima Amiko Appo 2 jó lenne, de annál vannak fw hiányosságai és nincs tv része.
Ami még elfogadható (azaz jobb WayteQ és Alcor android box-nál) az a HTIP-100 Kodi 16.0 Media player(Synaps).Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
AtHoS
nagyúr
válasz terra052 #15072 üzenetére
Köszönöm, akkor azzal talán nem lövök majd mellé
andatti
Én is tapasztaltam, hogy erőszakolják az emberre ezt az új kényelmetlen "mobilos" kialakítást. Jelenleg est.hu TVműsoros oldalát használom, de van 3 olyan csatorna, amihez ott nem elérhető műsor, így azokat a port.hu-n nézem. A port.hu oldalt kicsinyítve ahogy szűkül a méret úgy fér egyre több csatorna egymás mellé, persze bizonyos méret alá már nem érdemes csökkenteni, de így monitortól függően 6-7 csatorna is beféhet egymás mellé
read-only mode on the forum
-
lócitrom
őstag
válasz terra052 #15066 üzenetére
jogos kérdés, mert amúgy jobb volna a T2, főleg amekkora frekvencia rendelkezésre áll/állhat. 2020-ig tényleg semmi esély sincs rá. ettől függetlenül veszteni nem vesztesz vele, csak itthon nem élvezed az előnyeit még sokáig. a helyzet az, hogy van ~500E előfizető + ismeretlen számú szabad felhasználó. ha belegondolsz, hogy ez akkor ugyanennyi készülék és hogy ezeknek elenyésző része rendelkezik olyan eszközzel, ami eleve T2 kompatibilis... van ugyan HD-97CX, de nem ez az elterjedt, így az átállás T-ről T2-re itthon szerintem neccesebb lesz, mint a digitális átállás, ha bekövetkezik valaha.
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
törölt tag
válasz terra052 #14825 üzenetére
A WayteQ-nál ott úgy tudom nem lehet csatornasorrendet módosítani. Engem az kimondottan zavarna.
Meg a menüje sem tetszik. Ezért sem gondolkodtam arról.
Automata keresésnél nekem is a "szokásos" sorrend van az Amiko-nál is, de kézi keresésnél az LCN-t kikapcsolva már olyan a sorrend, hogy módosítható.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz terra052 #14813 üzenetére
Igen!
Amiko eco TC-200! Ez egy új Amiko típus, 11.500 Ft-tól már hozzá lehet jutni. Van benne kábel tuner is a földi mellett + Conax kártyaolvasó. Hasonló, mint az Impulse, csak nincs hozzá infra érzékelő.
Nézegettem még az EVO TC-100-ast is, bár a márkát annyira nem ismerem, de hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, 8900 Ft-ért. Küllemre nem tetszett, így lett az Amiko. -
frovery
senior tag
válasz terra052 #14735 üzenetére
Igen, tényleg jó az antenna.
Viszont sokan elfelejtik, hogy magyarországon kültéri, tetőantennás vételre lett kiírva a pályázat. Ennek megfelelően lett kiépítve az országos hálózat. Az, hogy vannak szerencsésebb emberek, akiknél bejön padlástérben, szobában egy dróttal, csak a szerencsén múlik.Sajnos sok helyen kikell rakni egy árbócra és még ott is játszadozni, áthelyezni, akárcsak fél méterrel az antennát.
Neked ia azt javaslom, hogy tedd ki egy csőre, biztosan jobb lesz a nyereség. Áthelyezéssel is próbálkozni kell, ezt tapasztalatból írom.
-
zolee80
újonc
válasz terra052 #14724 üzenetére
Csak egy kis szél kell és annyi a vételnek. Be fog kockásodni meg megáll a kép. Nekem 60 jelerősség és 75 jelminőség mellett os voltak problémáim. Ha nem akarod kitenni a tetőre az antennát, mindenképpen javaslok egy szélessávú antenna erősítőt, ami 20-30%-al is felerősíti a jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest