- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
Zoli bácsi #82387 üzenetére
Visszatérve a régi szocimocikra,nekem mindigis kedves volt a simson,bármennyire is sokat szívtam szinte kivétel nélkül minddel egytől-egyig.
Nincs nagymotor jogsim,de mindig szerettem volna egy MZ-t,ETZ-t vagy Jawa-t,amire lett is volna lehetőségem,de mindig visszaléptem.Pedig a határba a mai napig jókat szórakoznék egy nagyobb géppel.
Vagy 15-20 éve volt egy 80-as Yamaha DT-m,ami elég jól meg volt piszkálva,azóta sem volt olyan erős mocim,nagyon szerettem,de olyan volt hogyha nem volt kedve akkor bármit csináltam vele nem indult be,mind1 volt hol voltam,tolhattam hazafelé.Ja meg ráadásul annyit evett mint 1 kocsi,6-7 litert.
Régebb óta gondolkodok egy Quadon,de elég drágák,és mindig veszek helyette valami hulladék kismotort.
De nemrég megfogadtam hogy elég a 2 frankó moci a háznál / Derbi Senda és a Piaggio Typhoon / és lassacskán gyűjtök egy Quadra.
Nem tudom hogy fog ez összejönni,mert mindig elkap a hév ha meglátok egy olcsó bontószökevényt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest