- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fesii
aktív tag
válasz
jozsi252 #26270 üzenetére
A hegy menetet teljesen megértem engem is foglalkoztat ilyen téren a dolog, hogyha másik városba akarok átmenni az nem megy 70-el hanem csak 50-el. Illetve az is idegesít hogy majdnem nyélgázon megyek 50-el ami biztos, hogy nem tesz jót neki...
Nem vagyok otthon a dologban enyhén szólva se de az aprillia név azér elég jól cseng a fülembe. Részemről az az a motor ami megy megbízható és számomra horror áron van
(Persze amennyi cigit elszívtam már 10-et veszek
)
Eszembe se jutott ilyenre sugalni,hogy adja el mert az ember megtudja szeretni a sajátját akármilyen kramanc meg a beleölt pénzt sose fogja visszakapni az ember,de kb 4hónapja állt rá erre a motor témára. Ezen 4hónap alatt vígan elmegy kocsival is,ebből a pénzből...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W