- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiggi
csendes tag
Én úgy gondoltam, hogy a két wifi router között megy a bridge, de ezt a repeater módot is menézem, köszi.
Egyébként a háló úgy néz ki, hogy sima dsl router-> dlink wifi router -> linksys router(client bridge)->client.
A net egyébként átjön így is, csak wifi klienssel vagy nagyon gyenge a jel vagy nincs is.A két antennával nem lehet valamit csinálni, hogy jelerőségtől fügetlenül váltogassa őket?
-
tiggi
csendes tag
Sziasztok!
Összekötöttünk egy Linksys routert egy dlink routerrel, biqad antenna segítségével, a két router között rendben is van a jel kb.: 30-45% között mozog és most is azon keresztül netezek.
Viszont a Linksys másik antenája az eredeti maradt és hiába vagyok tőle egy méterre a jelem "nagyon gyenge", pedig szeretném, ha a lakáson belül is wifin csatlakozhassak.(A wifi hálókártya egyébként teljesen jó, más hálózatokban már használtam.)
A Linksys routerben DD-WRT firmware frissítés történt és "Client Bridge" módban megy, azaz van egyharmadik nem wifis router is, ami a netre csatlakozik és fut rajta a DHCP.
Valami ötlet, hogy merre keressem a hiba okát?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Synology NAS
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest