Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
UCNLM
tag
Ok, mondjuk, hogy biztosnak hitt forrásból, nincs okom egyelőre kételkedni.
Az általad említett oldal szerint békéscsabáról származik az ip címem, nos attól kb 250 km-re vagyok, uh ez a rész letudva, az ip címem nem jó. Olyan, mintha proxy-n keresztül neteznék... Speedtest.net is belgrád-ot írja legközelebbi szervernek, holott Bp itt van a szomszédban.
Ja, amúgy nem tudtam eddig hogy nézhetném meg, köszi a linket. Magyar Telekomot ír szolgáltatónak, szóval eddig oké, de nem lehetek hatos (ezek szerint körzetenként is változik).
A MAC cím klónozást kipróbálom, jó ötlet.
A képzelőerőmmel nekem nincs bajom, mégis ezu történt de hogy miért azt nem tudom. Router nélkül minden rendben van, szóval a router a ludas, de hogy miképp azt nem értem, és az i-re a pont az ip cím fix volta. Mostmár több, mint egy hete ugyanaz az ip címem, ennyi idő alatt rásegítés nélkül is változnia kellett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elindult a Call of Duty: Black Ops 7 bétájának korai hozzáférése
- Trollok komolyan
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest