Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorant80
tag
Azért kliens, mert access pointhoz kapcsolódik vezeték nélkül. Vezetékkel nyilván oda kötöd, ahova tetszik. Hogy az antenna külső vagy belső, ebből a szempontból részletkérdés... - tehát itt az "access point" az a szolgáltató átjátszó antennája akar lenni, ugye? (akkor világos a kliens dolog) – ezt is kipipálhatjuk

A belső csatlakozóig is kábel vezet néha - mint pl. az én esetemben? (a külső antennától a kábel)
Tény, hogy vannak olyan AP-k amelyek pl. wifi-kliensként képesek megosztásra (WISP működés), és nem csak egy LAN-portjuk van. Szinte csak azért nem hívják routernek az ilyeneket, mert nincs dedikált WAN-portjuk. Hogy a WL-5460AP képes-e ilyesmire, annak utána kell járni. - és mi a különbség a dedikált és a nem dedikált WAN-port között?
Továbbá rajtahagyott antennával előfordulhat, hogy a router a külsőről visszakapcsol a belső antennára (mivel pl. utóbbin kellően erős jelet vesz), és nem is tér vissza a külsőre, míg ez az állapot fennáll. - de szoftver-esen nem lehetne lekapcsolni a nem használt antennát? (a kettőből az egyiket)
Szerintem nem. Kártyákon SMA v. RP-SMA csatlakozók szoktak lenni, a WRT54-es sorozaton meg RP-TNC aljzatok vannak, amelyek valóban nagyobb méretűek. - ezek szerint ez még jó hogy feljött témába, mert a kábelra ami összeköti a külső antennát a routerral, én olyan csatlakozót rakattam volna rá a router felöl, mint amilyen a Wifi kártyámhoz jelen esetben is csatlakozik! De 100%, hogy ez az elnevezése (RP-TNC) a csatlakozónak? És gondolom evvel a csatlakozóval is simán össze lehet hozni a Wireless kábelt! Vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Flint 2 OFF topik
- Warhammer 40.000
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest