Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Aweriot: Cloudflare és mi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
crissprivat
senior tag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Annyira én sem értek hozzá

De ezt a shibbys tomato firmwaret többen is használják ezeken a kis routereken,mert atom stabil vele. Persze más routerre is feltehető. A gyári sem lenne rossz,de amit én akartam,az időzített wifi ki és bekapcsolás nincs benne. Ebben meg benne van,és precízen be lehet állítani.
Tedd fel az eredetit és ha jól működik,akkor hagyd és használd. De ha jól emlékszem,akko csak annyi a változás,hogy a cisco márkafelirat kikerült belőle. Mást nem vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- DELL VOSTRO 3490 (Core i5--10210U / 16GB / 256GB / 14"FHD / HUN BILL/ Win11) 27% ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB fekete garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12/512gb - Makulátlan, Euronics számla, garancia, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro Max Spacegray 100% akkumulátorral!
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.15
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest