Hirdetés

Aktív témák

• Tüncy

csendes tag

Ez a nap is nagyon jó volt! Csak 4 óránk volt, aztán jöttünk haza, és mentünk be a suliba mert anyu osztálya most fényképezkedett a tablóra és mi is csináltattunk, és hát van különbség a másikkal szemben. az hát sztem tök borzasztó, és nem csak mi mondjuk hanem az is aki ért hozzá. hát ennyit erről.
    ja meg csináltattunk közös képeket is és nagyon jók lettek szerintem. na inkább azt töltöm fel mint annak a hülye komának a hülye képeit.

ja tegnap voltunk görkorizni GabiCi szerint megint lekoriztnk van 3.5 km-t nagyon jól esett megint a mozgás, és kellemesen elfáradtunk. na meg persze jól leizzadtunk... :Y de utána olyan jól esett megfürdeni és összebújni a Szerelmemmel és együtt aludni összebújva egymás fülébe szuszogni.... :) de nem részletezem... :)

a holnapi napom rohanós lesz, de csomót kell tanulnom. a nyelvtanból is kéne 10 tételt csütörtökre tudni, de nem hiszem h fogom tudni. annyi mindent kell most csinálni, hogy egyáltalán nincs kedvem. de próbálok arra gondolni, h még 1 hónap aztán vissza lehet venni egy kicsit, de csak június elejéig, mert igaz hogy a végén lesz a szóbeli de azért időben szeretnék neki kezdeni a tanulásnak. na jó, tudom hogy nekem nem fog menni, nem olyan beállítottságú vagyok. :D
    sajnos!

37 <3

Aktív témák