Hirdetés

Aktív témák

• Tüncy

csendes tag

megérkeztünk!!! :) telis-tele új élményekkel.. :)
    boldog vagyok, mert végre itthon, de szomorú is, mert nagyon aranyos volt a csapat és sajnáltam, hogy el kellett váli tőlük. bár korántsem az én korosztályom, de annyira édesek voltak, gyorsan megtaláltuk egymással a közös hangot és remekül segítettük egymást, de legfőképpen ők egymást.. jó volt látni, hogy a nagyobbak hogyan segítenek a kisebbeken és fordítva!! :) hát jó volt egy szóval. :)

07.15-én ünnepeltük az 1 éves évfordulónkat!!! :) a programba nem volt arra a napra beiktatva Pécs, de sebaj járatos buszra pattantunk és irány a lakatok fővárosa! :) hát mondhatom más nem is lett volna jobb ennél a pillanatnál. :) 1 évesen csoda jó érzés volt összelakatolni az életünket! :) nagyon boldog vagyok, hogy együtt csináltuk :) és hogy együtt lehettünk részesei a nemtom hány éves hagyománynak!!!! :) tesómék is csatlakoztak, és ők is lakatoltak... :) aranyosak voltak....mint mi!!! :D

hát mást most nem tudok írni, szerintem nagyjából összefoglaltam azt, amitől boldog vagyok és hogy mi tett azzá... holnap után irány Siófok :D hát elég pörgős nyarunk, jobban mondva júliusunk van, de ez csak egy napos kirándulás lesz. reggel indulunk, este jövünk, napközben fürdünk és barnulunk! :)

imádlak, örökre!!!! <3

Aktív témák