Hirdetés

Aktív témák

• Tüncy

csendes tag

hát tegnap elég szuper nap volt! :)
    mivel tegnap a mi környékünkön, de szerintem országszerte, hatalmas vihar volt, Gabika mondta, hogy menjünk el fényképezni a vihart. hát jó, mondtam. tényleg tök szép felhőket láttunk, meg szép volt a messzibe látni a vihart, meg a villámokat... és nagyon érdekes, hogy egy villámnak mekkora hangja van és hogy milyen későn ér oda.
    aztán mikor már mentünk haza, találtunk egy kis őzit :) hát szegény teljesen át volt ázva meg remegett, mondjuk attól is biztos, hogy félt. de biztos fázott is :( én meg felkaptam és megszeretgettem :) ahhoz képest, hogy végülis vadállat, nem tiltakozott annyira. persze nem tűrte folyamatosan, de nagyon cuki volt. meg láttunk aztán két nyuszit is, azok se voltak tőlünk túl messze.amúgy az őzivel kapcsolatban: nem tudom helyes lett volna-e elhozni onnan, és elvinni meleg és biztonságos helyre? :U mert amúgy meg a természetben biztos sokszor fordul ilyen elő, de nem láttuk sehol sem a szüleit, és lehet h azok már elmenekültek. vagy okosabbak és elbújtak... vagy lehet h ő magára maradt teljesen, és segíteni kellett volna neki... sajnos nem tudom. végülis otthagytuk, reménykedve abban, hogy megtalálja a szüleit...

Gabika <3

Aktív témák