Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
-
7Heads Drago
veterán
Nem kell bele nyúlni az OS-be én már sokkal hamarabb falba futottam: 100 hívásig terjed a hívás infója? Nehezen akartam elhinni. Vagy hogy 2023-ban vezetékesen kell rákötnöm a telot pc-re hogy stabil legyen az osztott net, mert bármikor eldobhatja? Másik telora meg se próbáljak netet osztani mert jó eséllyel dobja is??? Az ilyen Apple húzások számomra bazárivá zsugorítják az összes iPhonet.
Az a mákjuk hogy azért van amit nagyon eltaláltak viszont és nincs kedvem végig menni az androidos gyártókon hogy melyiknek élhető számomra a rendszere. -
Frozen
addikt
Csak annyira,hogy az office pl androidon 1 hónap probaverziot ad ,de ioson egyből fizes érte.... csak egy példa volt....
#63Razzul
"Számháború és az alma nem vesz részt ,,ez egy nagy butaság . A samsung ugy rátud zoomolni és ugy feltud nagyítani képeket a távolból amiken tisztán kivehető bármi. Ellenben az almánál látszodik egy nagy homályos paca. De elhiszik sokan hogy mennyire jó a kamerája. Szépen benyalják a teszteket ahol valszeg fizetnek a tesztelőknek ,hogy az alma javára hozza ki jobbra az összegzést. Én azt mondom probáld ki .
Ez kb egy olyan dolog mikor merül a telefon és sietsz valahova egy fogmosás alatt betol a töltő 10-20% ot amivel órákra elvagy vagy tol rajta 3% ot ami kb fél óra alatt kimerül....Nagyon beetetős a média, én sokat nem várok az akku növekedéstől sem mondtam szerintem az a17 többet kér be és ezért növelnek. Az üzemidőn valószínűleg percekkel lesz csak több mint a tavalyi model.
A zoomal is a samsung után mennek csak le vannak maradva elég rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- CREALITY Ender-3 V3 KE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest