- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Kár. Szívesen tanulnék róla. Állítólag sokkal érettebb, kiforrottabb, mint a Linux (esetemben Debian főleg), szerver környezetbe nagyon jó.
Olvastam ma egy cikket a mostanság nagyok által használt elosztott fájlrendszerekről (distributed storage / file systems) és ott futottam rá vkire, aki VOD-ot üzemeltet és állítása szerint elképesztően meglódultak a stream-elő unitok, teljesítményben és megbízhatóságban egyaránt, amikor Debian (stable) megnemmondom milyen fájlrendszerről átálltak FreeBSD és ZFS kombóra. Hosszú sztori volt (azaz fórum), mindenesetre felkeltette az érdeklődésem, szeretek nem mainstream dolgokkal (is) kicsit közelebből megismerkedni.
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok, 2019 ősz van. Ennyire nem találok a ph keresőben BSD topic-okat és az én készülékemben van a hiba, vagy tényleg ennyire nincs hozzászólás és miniközösség itt BSD körül ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest