Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- potyautas: Az utolsó közös út
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Kár. Szívesen tanulnék róla. Állítólag sokkal érettebb, kiforrottabb, mint a Linux (esetemben Debian főleg), szerver környezetbe nagyon jó.
Olvastam ma egy cikket a mostanság nagyok által használt elosztott fájlrendszerekről (distributed storage / file systems) és ott futottam rá vkire, aki VOD-ot üzemeltet és állítása szerint elképesztően meglódultak a stream-elő unitok, teljesítményben és megbízhatóságban egyaránt, amikor Debian (stable) megnemmondom milyen fájlrendszerről átálltak FreeBSD és ZFS kombóra. Hosszú sztori volt (azaz fórum), mindenesetre felkeltette az érdeklődésem, szeretek nem mainstream dolgokkal (is) kicsit közelebből megismerkedni.
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok, 2019 ősz van. Ennyire nem találok a ph keresőben BSD topic-okat és az én készülékemben van a hiba, vagy tényleg ennyire nincs hozzászólás és miniközösség itt BSD körül ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Jókora főkamerával érkezik a Poco F7 Ultra
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest