- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
VM-re feltoltam a FreeBSD 14-et KDE 5 asztali környezettel. A gondom az, hogy az interfész nyelvét nem tudom magyarra váltani. Ez normális? Csak angol KDE van hozzá? Ha igen, az cumi (nekem).
-
válasz
arcoskönyv #102 üzenetére
Én is felraktam, de a wifi driverrel nem boldogultam a laptopon, szóval elengedtem. Debiant raktam fel újra.
-
Feladtam a wifit, nem kínlódok vele, ethernet kábel elég hosszú, így arról megy a lapos netje.
Valami kuriózum Broadcom kártya, mondjuk ezzel szoktam "szívni" Debianon is. Na jó, annyira nem szívok vele, csak az iwlwifi csomagot kell feltelepítenem és megy minden, ahogy kell.
-
Jelentem feltelepítettem laptopra a GhostBSD-t. Kb. egy csimpánz is megcsinálná, jóformán csak kattingatnom kellett. Apró szépséghiba, hogy a telepítés elején megadott nyelvet nem veszi alapértelmezettnek a telepítő, azaz újból ki kell jelölni a magyar billentyűzetet, stb.
Egyszerű és nagyszerű, csak használatba kell venni a rendszert.
Szerk.: wifi drivert majd valahogy hegesztenem kell rá, mert úgy látom az nem mén.
-
Köszi! Ránézek a GhostBSD-re.
Igazából most nem akarlak fárasztani, csak úgy nagyon-nagy vonalakban meg tudnád-e mondani, hogy mi a különbség egy FreeBSD és egy Debian alapú Linux között?
Az az elképzelésem, hogy a pénzügyi dolgaimat egy BSD-s laptopról intézném, a rendes desktop gépemen meg marad a Debian. Információbiztonság miatt érdekel csak a BSD.
-
Nem túl népszerű ez az OS úgy látom.
Gondolkozom rajta, hogy feldobom a laptopomra, csak úgy próbából XFCE-vel a FreeBSD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest