Hirdetés
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az első három kedvencem az óraszámlapok között Galaxy Watch6-on
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nereyn
tag
Sziasztok!
Egy kisebb segítség kellene összeszedni mi szükséges elkezdeni a 3D Nyomtatást!
1. Nyomtató már kiválasztva, az Ender 3 Pro lett a választás <-- kérdés hogy hol lehet jó áron hozzájutni EU-n belül (vámot nem szeretnék fizetni, ha nem muszáj)
2. A filament, PLA-t szeretnék venni elsőnek hozzá és azzal kezdeni bármit is nyomtatni <-- honnan érdemes venni, akár itthon akár külföld ?
3. Fejlesztések az Ender 3 Pro-hoz <-- Miket érdemes már egyből megvenni hozzá, hogy akár csendes, akár szebben nyomtasson. Amiket videókat néztem arra gondolok mint a motorokra a rezgéselnyelő, TL-Smoother (vagy mi )
Bármilyen egyébb meglátás szivesen látok, jobban értetek már hozzá és jobban benne vagytok
Előre is köszi ! -
Nereyn
tag
Sziasztok!
Van egy Ender3-pro nyomtatóm amit be szeretnék dobozolni.
Legszivesebben LACK asztalba plexivel stb. dobozolnám, de nincs IKEA a közelbe se, így ez nem járható út.
MIlyen akár jysk akár mömax vagy kikás asztallal lehetne helyettesíteni ? Keresem énis közbe, de hátha van valakinek tapasztalata már ezzel a "gonddal"Köszi előre is !
-
Nereyn
tag
válasz Mr.Csizmás #23937 üzenetére
-
Nereyn
tag
Hali!
Most honnan érmi meg alaplapot rendelni a nyomtatóhoz? Mióta változott az ÁFA törvény nem nagyon rendeltem külföldről bármit is.
-
Nereyn
tag
Hali!
Kellene egy kis segítség, hogy miért nyomtathatok tükrözve mindent
Cseréltem alaplapot egy SKR 1.4 turbo-ra, Marlin 2.0 bugfix firmware van rajta, (tervben Klipperre csere, de addig is nyomtatnék)
A firmware-ben mit kellene átnéznem, ha amiatt nyomtatok így vagy hardveresen kellene valamit alakítani rajta?
Egy Ender 3 pro lenne az alany -
Nereyn
tag
Sziasztok!
Van egy SKR 1.4 turbo alaplapom és nem tudtam egy idő után firmware-t frissíteni rajta. Utánaolvasva kiderült, hogy sérült volt maga az sd kártya olvasó a lapon (2 lába teljesen kitörve még 2 felgyűrve saját maga alá...)
Viszont lett egy olyan problémám, hogy sikerült leforrasztani az sd olvasót, viszont jött vele az egyik pad is a lapról... (ha az sd felém néz akkor balról a második)
Találtam erre a lapra való sd olvasót, viszont nem tudom hogy hova kellene nekem azt a lábat a lapon kábelezni, hogy működni tudjon.
Amennyire utána jártam találtam [ezt]a rajzot, e szerint a fentről második láb nincs sehova se bekötve, így lehet szerencsém van hogy nem kell valahova kábelezni a lapon? Tudna nekem ebben valaki megerősíteni vagy cáfolni?
Feleslegesen nem szeretném össze-vissza forrasztgatni a lapon mindent is. -
Nereyn
tag
válasz JulianSinulf #34818 üzenetére
Ami az sd-n van csak egy klipper install lenne, így nem érdekelne mi lesz vele
A pad alatt nem láttam semmi fémest, így énis úgy gondoltam hogy jó lesz majd.
Felforrasztottam, majd kipróbálom ahogy időm engedi a hétvégén tesztelni sikerült-e -
Nereyn
tag
válasz ParadoxH #40669 üzenetére
Arra figyelj ha ezt rendeled, hogy a kit kell neked ha a régi ender3 van neked, ne járj úgy mint én
Amúgy rém egyszerű felfogatni, mindent adnak hozzá.
A szalag kábel egészen hosszú, meg van minden kábel jelölve rajta, bár lehetett volna egy kicsit hosszabb az a rész ami már nincs a bandázs alatt, de ettől eltekintve jó, nem csalódtam benne.
[ Szerkesztve ]
-
Nereyn
tag
válasz ParadoxH #40673 üzenetére
Mint ahogy írták is flow, e-step kalibráció és retract értéken állítottam, mást nem minden maradt az alap beállítások (bár gép csere miatt elveszett minden profilom, de ez saját hiba volt) így is szépen nyomtat mindent.
Ha szereled majd fel,megvan kb 10 perc alatt, cr-touch-nak van hely is rajta egy pici kábelt adnak is hogy a szalag kábelen menjen az adat ne mellé kelljen kötni a vezetéket
Egyedül a Z endstop amire figyelni kell hogy jó magasságba legyen amúgy meg tényleg jó kis szerkezet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Milyen processzort vegyek?
- LEGO klub
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Projektor topic
- Egyelőre jegeli az Intel felvásárlását a Qualcomm
- Házimozi belépő szinten