- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssid3956
tag
válasz
compi.hu #7560 üzenetére
Ok srácok, megértettem, javítok rajta. Azért vettem ki a csavaros szorítókat, hogy eggyel kevesebb hibalehetőség legyen a nyomtatón. (kilazul a csavar, és azért ég le a ház).
Az úgy jó lenne, ha egy ilyen tömör réz vezeték darabot tolok a lyukba, beforrasztom mindkét oldalt, és ehhez forrasztom a többi vezetéket? -
energy4ever
addikt
válasz
compi.hu #7560 üzenetére
Idezem: "A kérdés inkább arra irányul, hogy a forrasztás jó-e arra, hogy nagy áramerősség menjen rajta keresztül."
En erre valaszoltam neki!
Amit te leirtal, az teljesen normalis, nem kellene igy nekem esned szerintem! Teljes mertekben egyetertek veled, tenyleg kokany modon csinalta meg. Ha en csinaltam volna, akkor atdugtam volna a vezetekeket a nyakon, ugy forrasztottam volna le, majd uv lakkozas, zsugorcsovezes, kabel rokzites a nyakhoz specko 3d nyomtatott cuccal.
Bar mint ahogy irtam egyetertek veled, viszont a fogalmazasi stilusod az olyan volt, mintha en biztattam volna erre, hogy csinalja ezt!
En leirtam neki a valaszt arra amit kerdezett(fent ideztem is)!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest