Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az első három kedvencem az óraszámlapok között Galaxy Watch6-on
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Mi most a best buy 32 és 8 bites board?
Anycubic kosselhez kellene.
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Használ valaki Slic3r-t és raft-ot?
Csak én vagyok retardált, vagy nem lehet rendesen paraméterezni, hogy hogyan épüljön fel?
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok! Van közöttünk olyan akinek a nyomatóját nem léptetőmotorok hajtják?
-
DrojDtroll
veterán
válasz Mr.Csizmás #14988 üzenetére
ezt nem értem
-
DrojDtroll
veterán
Milyen fw illik az skr 1.3-hoz? Marlin2 vagy Klipper?
Rekord idő alatt(6-7 nap megérkezett
-
DrojDtroll
veterán
Adott egy skr 1.3 marlin 2.0 bugfix-el.
jól működik a nyomtató, de nem tudok soros porton csatlakozni
merre keressem a megoldást?
-
DrojDtroll
veterán
válasz 2thletme2day #16615 üzenetére
valóban sötéten használtam, most felraktam a 4.1.0-t az megy
-
DrojDtroll
veterán
Használ valaki pi Zero-t octoprintként?
-
DrojDtroll
veterán
ősrégi(1.2.9) octoprintet használ valaki közülünk?
-
DrojDtroll
veterán
-
DrojDtroll
veterán
Szépen teszi a dolgát az orangePi zero.
Max 25% volt a cpu load nyomtatás közben. Az octoprint 23% körül eszi a memóriát.
Plugin telepítéssel van egy kis gond, vélhetően a gyenge teljesítmény miatt, de ennek a megfelelő topikban próbálok utánajárni.
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Tudnátok linkelni itthon és ebay-en/ali-n a cyclops extruderhez fittinget? Olyan kellene amin átmegy a teflon cső(4mm)
-
DrojDtroll
veterán
Kinek milyen hosszú nyomtatás volt eddig a leglassabb benchy-je?
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Többszár jártam úgy mostanában hogy a nyomtatás megáll menet közben, egyik léptetőmotor sem mozog. A nyomtató kijelzőjén semmi kölönös nem látszódik, olyan mintha végigment volna a nyomtatatás. Kétszer ez talán azután volt, hogy bekapcsoltam a forrasztópákámat(pár mozgás lement(cache??) utána és megállt.) Ma éjszaka is volt egy ilyen megállás, annak ellenére, hogy a hálózatban nem történt semmi változás.
Mi lehet a gond? Ennyire érzékeny voln a táp?
Anycubic Linear Kossel Plusról van szó eredeti táppal és SKRv 1.3 lappal. -
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Hogyam menedzselitek a megrendeléseiteket? Hogyan osztjátok be, hogy mikor mit(melyik nyomtatatón) nyomtattok? Honnan tudjátok, hogy melyik darab készült már el és melyik nem? Honnan látjátok, hogy melyik megrendelésre milyen határidőt mondtatok? Használnátok egy szoftvert amiben egy naptár szerű felületen lehet ütezemni a nyomtatásokat, illetve külön-külön felületeken nyomon lehetne követni a projekteket, nyomtatásokat, filamenteket, nyomtatókat?
3D nyomtatást támogató szoftvert fejlesztenék. Milyen funkciókat látnátok szívesen?
-
DrojDtroll
veterán
Changing monitoring state from "Offline" to "Detecting serial port"Serial port list: ['/dev/ttyACM0']Connecting to: /dev/ttyACM0Changing monitoring state from "Detecting serial port" to "Error: Connection error, see Terminal tab"Unexpected error while connecting to serial port: AUTO TypeError: '__init__() got an unexpected keyword argument 'exclusive'' @ comm.py:_openSerial:2611 (hook
default)Erre tudtok valami megoldást
[ Szerkesztve ]
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
SKR V1.3-hoz vásárolnék tmc-t. Most A4988 van a boardban. Nem akarok megint ujrakonfigolni szóval plug&play csere érdekelni. 45mm/s-el szoktam nyomtatni. Tudok olyan tmc-t venni ami olcsó és csak be kell tenni a meglévő vezérlő helyére? A fő szempont a csendesség lenne.
-
DrojDtroll
veterán
Ez milyen szenzor? Hogyan működik?
-
DrojDtroll
veterán
Olcsó lineáris sínt tudtok ajánlani? Rendelt már valaki ilyesmit aliexpressről/ebayről?
-
DrojDtroll
veterán
válasz DrojDtroll #19142 üzenetére
az anycubic offical ebay store-ban találtam
-
DrojDtroll
veterán
Újjászületés előtt:
Ami következik
- x-y tengely kap lineáris sínt és trapézmenetes orsót
- skr v1.3+tmc2130
- az egész alatt egy nem működő switch háza vagy egy fekvő pc lesz benne a táppal, mosfettel, vezérlővel, és beleépítve a kijelzővel
- a z tengely motorjai alulra kerülnek, hogy minél kevesebb kábelre legyen szükség -
DrojDtroll
veterán
válasz energy4ever #19528 üzenetére
Fogok is.
(#19525) fape
Igen egy tarantula eredetileg.
Nekem az asztal stabilitással nem volt bajom eddig sem, igaz elég furcsán oldottam meg az asztal kérdését eddig is. A lényeg hogy nem feszítik semmilyen irányba a rugók az asztalomat.
Természetes erre még jön egy rögzítő anya. Egyszer kellett beszintezni és soha nem volt gond. Üvegre szoktam nyomtatni rafttal, ami kihűlés után szépen elválik az üvegről, szóval ilyenkor sem kap semmilyen irányból jelentős erőhatást.
(#19524) Imy
Nem nyomtatok soha gyorsan. Jellemezően a sebességem 45mm/s. 8mm-es menetemelkedésű lesz az orsó. -
DrojDtroll
veterán
válasz mekkGyver #19532 üzenetére
Szerintem csak simán népszerűtlenebb. Már nem emlékszem miért de tőlem rögtön kapott új fw-t.
A tarantulához tudom hasonlítani. Attól hangosabb a motorok mozgása de a táp jóval halkabb. Az alkatrészek minőségével nem volt gondom, egyetlen gömbcsukló kivételével, de annak a problémája is megoldható egy postás gumival. Sebességről nem nagyon tudok nyilatkozni, mert én megrögzötten lassan nyomtatok.
Nagyon sokszor hallom, hogy a deltát nehéz szintezni. Fel kell tenni a mikrokapcsolót, 7 iterációban végigtapogatja az asztalt, majd a szokásos papíros z tengelyen mozgásos módszerrel be kell állítani a nyomtató magasságát. Szerintem ebben nincs semmi ördöngösség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Milyen monitort vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Milyen processzort vegyek?
- Google Maps
- Parfüm topik
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 FHD+
- Asztali i7-4790 16GB RAM Asus RX 550 játékra fogható gép
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14,2 M3 Pro 2023 18GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC, I3-10100, 8 GB RAM, 240 SSD, monitor, billentyűzet, egér
- AOC Monitor 27" Q27B3CF2 100 HZ
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest