Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Core2duo6600

veterán

válasz bundaska #25608 üzenetére

Magától megjavulni nem fog.
    Smart ban eltárolodott az érték.
    Nekem is ugyanez volt, nem volt rendesen bedugva a sata fiók kábele, de nekem a kondició 0 rá ment le.
    Eladni nem fogod tudni a hdd-t, mert mindenki azzal kezdi, hogy hdsentinel hadd lássam.
    Használd tovább, amíg több nem lesz rajta, ha egyaltalán lesz.

(#25609) Dyno
    Ha már több hdd van benne, akkor összerezonál könnyen.
    A csendes gép receptje, SSD a rendszernek, adatnak egy 2,5 colos hdd, semmi csavar, egy szívacsra a gép aljába.

(#25618) zolynet

Nem eszik olyan forrón, és nem biztos, hogy azonnal cserélik.
    Van nekem egy WD passportom, már talán lejárt a gari róla.
    Megláttam a Sentinelben 9 % a kondi.
    hibás sectorok, servohiba stb a sentinel szerint.
    Visszavittem, hogy a sentinel mit mond az őket nem érdekli, mondták, van a WD nek hivataloos, progija a WD life ....
    A full tesztet kell csinálni,
    Nos a Full teszt lefut, a rövid teszt, az meg servo hibát, léptetőmotor hibát, fejhibát jelez, na akkor kinek is van igaza ?

Szóval ha a küsszöböt nem lépte át, akkor nem fogják visszavinni minden bizonnyal.
    Amit megtehetsz az ugy érdekében, hogy szerkesztesz egy jó hosszú adat és tápkábelt, és üzem köben dobálod, szönyegre, hátha összeszed annyi szektor hibát, hogy már cserélik.

(#25652) ledgeri

Szvsz a milyen gépet vegyek, milyen alaplapot vegyek stb topikban kéne megkérdezni, itt hdd kkel, esetleg ssd kkel foglalkoznak.

[ Szerkesztve ]

Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430

Új hozzászólás Aktív témák