Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, h melyik VGA az erősebb? A 7900 GTO vagy a 8600GT? Előre is köszönöm! Üdv!
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem amiben ha tudnátok tanácsot adni megköszönném. A gépemben Egy Core2Duo E7200-as proci, 3 GB Ram és egy 450W-os táp van. Milyen VGA lenne ehheza géphez a legideálisabb illetve meliyket tudná kihajtani a procim?
Előre is köszGrafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
viktorhmv
senior tag
válasz vergilx #32454 üzenetére
Huh még nemtudom, csak érdeklődés képpen kérdezgetem A márkáját nem tudom de nem egy Chieftech. Tehát ilyen középkategória.
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
viktorhmv
senior tag
Igazából a jelenlegi gépem korlátaira vagyok kíváncsi. Most egy 7900GTO van benne amugy.
-
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Milyen VGA-t ajanlanatok ehhez a konfighoz? Mi hasznalna ki a procit leginkabb?
-Cored2Duo E7200
-4GB DDR2 Ram
-M-tech 450 W-os tapegyseg
-Gigabyte alaplap (sajna most nem tudom a pontos tipusat)Elore is Koszonom!
-
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok! AZ lenne a kérdésem, hogy mekkora különbség van az ATI Radeon X1900XT és az X1950XT között? A választ előre is köszönöm!
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok! VGA-t szeretnék vásárolni! Milyen VGA illene legjobban ehhez a konfighoz? Tápot azért nem írok mert azt szükség esetén cserélem.
CPU: Core2Duo E7200
Ram: 4 GB DDR2 800MHz
Alaplap: Gigabyte GA-G31M-S2L
Előre is kösziGrafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
viktorhmv
senior tag
válasz barnam_ #33850 üzenetére
Még annyit, hogy olvasom itt-ott hogy a HD4850-es eléggé melegszik. Ez mennyire okozhat problémát? Nelem egy MSI HD4850-esem lesz....
-
viktorhmv
senior tag
válasz vergilx #33912 üzenetére
Nem zavar, úgy is itt van nemsokára a tél Arra gondolok h nem fog kisűlni meg ilyenek....
[ Szerkesztve ]
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok! Valaki be tudna linkelni nekem egy 9600GT és egy HD4850 összehasonlítást?R: Köszi
-
-
viktorhmv
senior tag
Én most szereztem be egy MSI HD4850-et. Rendkívül meg vagyok vele elégedve. Mondjuk nem játszok extrém felbontáson csak 1280x1024-ben, de sztem 1680x1050-el is elboldogulna. Ha te is ilyen vagy ehhez hasonló felbontáson szeretnél játszani akkor ennél nem kell jobb VGA sztem.
-
viktorhmv
senior tag
Nem tudom manapsag mennyi ertelme van az SLI-nek? 3DMark orulteknek biztosan de egy mezei jatekosnak nem biztos h megeri sztem. De tajekoztassatok hanem igy van
Amugy meg kikerem magamnak h a 9600GT kis kaliberu kartya Nekem volt ilyenem egy darabig es nagyon meg voltam vele elegedveGrafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne h melyik az a VGA amit ez a proci ki tudna hajtani maximálisan: Core2Duo E7200
A választ előre is köszönömGrafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
viktorhmv
senior tag
Nos akkor szerintetek melyik az a VGA amit egy C2D E7200 ki tud hajtani alap, illetve emelt órajelen?
-
viktorhmv
senior tag
Köszönöm a gyors választ! Jelenleg is egy HD4850 van a gépemben, csak kíváncsi voltam tudom-e még fejleszteni VGA téren.
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek egy FSP 400W-os táp elbír egy HD 4870-essel?
(Nincs mellette 6 dvd író meg 5 winyó, egy teljesen átlagos konfig 1-1 winyóval illetve drive-al)
Előre is kösz!!!Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem h milyen proci és milyen táp kell ahhoz h egy HD4850X2 ki legyen használva?
Előre is kösz!!!Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok! Egy HD4890-esel elbír a 400 W-os FSP tápom egy normál konfigban?
Előre is kösziGrafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
viktorhmv
senior tag
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Lenne itt egy konfig amit az idők folyamán amikor van rá keret fejlesztgetek h a jövőben se legyen kondom a játékok maximum részletességen történő futtatásával. Egyelőre még elég mindenre,de egy reggel nem szeretnék arra ébredni, hogy hoppá már ez se fut meg rendesen és ez sem. Abban szeretnék tanácsot kérni h merre érdemes elindulnom a fejlesztés terén, úgy hogy egy hétköznapi halandó költségvetésén belül maradjak.
Íme a konfig:
Táp: FSP 400W
CPU: Core2Duo E7200
Memória: 2x2 GB DDR2 800MHz
VGA: MSI HD4850 512 DDR3
HDD: Samsung 300GBA segítséget előre is köszönöm!!!
-
viktorhmv
senior tag
válasz D1Rect #36780 üzenetére
Szia!
A proci tuningról egy linket tudnál adni esetleg mert még nem vok otthon a témában.
És ha már a procim húzva lesz akkor erősebb VGA-t is ki tud hajtani ha jól sejtem Akkor milyet ajánlanátok?Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
viktorhmv
senior tag
válasz D1Rect #36784 üzenetére
Köszönöm a segítőkészséget
Most még egyelőre valóban nincs olyan játék ami megfogná a konfigot, főleg higyha "csak" 1400x900-on játszom rajta Én is úgy láttam, h a 4870 nem hoz akkora teljesítménytöbletet h megérje pluszz 10 000 Ft-ot rászánni. Esetleg egy 4890 később.
Amúgy a ref. hűtő nem olyan vészes még terhelés alatt sem.Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy jó VGA-t a következő rendszerbe. Mit ajánlanátok? (lehetőleg olyat amihez nem kell más részegységet cserélni.)
Táp: FSP 400W
CPU: Core2Duo E7200, 2,53 GHz
Memória: 2x 2GB 800 MHz DDR 2 RAM
+ 300GB HDD, DVD driveElőre is köszönöm a tanácsokat!
[ Szerkesztve ]
-
viktorhmv
senior tag
válasz Mika1227 #42606 üzenetére
Játékra kellene. 1400x900-as felbontáson játszok, de ne okozzon neki gondot az 1680x1050 sem ha esetleg lecserélném a 19"-os monitorom egy nagyobbra A keret olyan 30 000 Ft-ig terjed
-
viktorhmv
senior tag
válasz Mika1227 #42613 üzenetére
Köszönöm!
Igazábol most egy HD4850-es tulajdonosa vok és elgondolkodtam egy 4870-en vagy egy 4890-en, hogy még egy darabig ne kelljen aggódnom a játékok gépigényén. Megéri ezekre váltanom? Vagy másra esetleg?Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
viktorhmv
senior tag
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Ezt a VGA-t még bírná a tápom az elábbi konfigban: SAPPHIRE HD 4870 512MB GDDR5 PCI-E QP
TÁP: FSP 400W
Cpu: Core2Duo E7200
HDD: 320 GB samsung
Drive: Pioneer DVD/RW
Előre is kösz a választ!Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
viktorhmv
senior tag
Csak az ijesztett meg h elméletileg 2db 6 pinessel csatlakozik Gondoltam rákérdezek
Még egy kérdés: Az a gyanúm h proci limit befigyelhet. Igazam van?Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
viktorhmv
senior tag
válasz Alpachino #44252 üzenetére
A Proci húzása ha jól gondolom referencia hűtéssel nem javalott ugye? Vagy nyugodtan próbálkozhatok vele?
Mondjuk igazából nem teljesen referencia hűtése van mivel kétszer akkora a hűtőborda rajta mint a gyári intelekén:Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
viktorhmv
senior tag
Még lenne itt egy kérdés:
A kiszemelt HD4870-es 2 db 6 pines tápcsatlakozóval működik de én ezt a 2 db csatlakozót csak 2 db átalakítóval tudom elővarázsolni. Ez lehet probléma? Tehát h alpból nincs 6 pines csatlakozása a tápomnak? (Mert akivel boltolni akarom azt mondja h neki úgy nem indult el egy régebbi tápjával)
Bocs a sok kérdésért!Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
viktorhmv
senior tag
válasz Krisinto #44259 üzenetére
Nem a plexi Én már így szereztem be ezt a gépet, nem én csináltam. De csinálok róla közelebről is fotókat h elhiggyétek
-
viktorhmv
senior tag
válasz Alister71 #44258 üzenetére
Akkor az én Gigabyte GA-G31M-S2L lapom is 2.0-ás ugye? És akkor 1 db 6 pines elég neki? Bocs csak azért kérdezek vissza h biztos legyen a dolog
-
viktorhmv
senior tag
Értem. Tehát akkor a HD4850-esnél erősebb VGA már nem is jó bele?? Vagy csak a táppal van probléma? Hogy is van ez?...
[ Szerkesztve ]
-
viktorhmv
senior tag
...vagy akkor 2 db 6 pines átalakítóról működne a dolog?....
-
-
viktorhmv
senior tag
válasz geri306 #49304 üzenetére
Nekem is HD4850-em van (bár MSI). Nagyon jó VGA. Ár-érték arányban sztem kiváló. Egyetlen dologra kell odafigyelni, és az a hőmérséklete mert nagyon melegszik, bár a VaporX-es VGA-knak jobb a hűtésük tudomásom szerint.
Nekem egy Full HD-s 24"-os monitorom van és pl a CoD MW2 max beállításokon, 1900x1200-as felbontáson 60-80 FPS-el megy. (CPU: C2D E7200)Nekem ma érkezett meg egy Accelero S1 Rev2 a kártyámhoz
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik