Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
lga775 vagy am2. ha fontosabb az ár, akkor am2 olcsóbb proci, lap és egész szép teljesítményt kap kézhez az ember. csak az ugye minimum 4 (vagy 5) komponens cseréjével jár lap, proci, ram, vga, táp (nagyon fontos, egy jobb gépet nem szabad vargánéra bízni
), szóval még ha sempront vagy sima A64-et is vesz, akkor proci 7-10k, lap 14-17k, ram mondjuk legyen 1 giga 10-11k, vga 15-16k, táp 6k (350W FSP) az min 52-60k
-
Horbal
őstag
Elolvastam, az ide vonatkozó totyik postjait, meg vagyok győzve...
Dehogynem: fogom, agp kiforraszt piciE beforraszt, a procit meg jól meghúzom 4GHz-ig ha belefér, melléteszek még egy magot...és lesz vidámság
Persze, hogy nem, pénteken megyek a kereszért, meg a többi fölösleges apróságért pl alaplap proc (4000+ X2) táp stb, RAM meg proch már van (2G Geil 800, AC Freezer64Pro), szal lehet megoldom a fent említett barkácsolás nélkül...
THX vansz mór -
Horbal
őstag
-
Horbal
őstag
Nemtom a képen egy az egyben úgy néz ki mint amit te linkeltél a második helyen....
Nagy piros műanyag valami a végén hajócsavarral, valami hőcső lóg ki belőle középtájon, az elején meg ott figyel a grafika, elfoglal vagy két slottot...
Most vagy a nevet vagy a képet baxták el a bótosok...
[Szerkesztve] -
Horbal
őstag
A Sapphire-nak xar a hűtése az mit takar: Hangos vagy kevés (a hangos nem izgat annyira)
Én is CRT-vel fogom tolni
MSI Radeon RX1950Pro-TD 256MB GDDR3, 2xDVI, TV-out: szal szerinted ezt érdemesebb bevállalnom...mint 1950GT-t (az áruk kb ugyanannyi lenne kisker-nagyker miatt). Tecciiik a színe
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest