Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
secler07
tag
Sziasztok !
Szerintetek egy Sapphire 7770 OC-t érdemes lenne lecserélni egy 750ti-re ? 15-be tudnám eladni a mostani kártyám, de nem tudom, hogy megérné-e cserélnem vagy inkább várni kicsit és valami komolyabb darabra beruházni tavasszal Főleg a 2gb vram ami csábító számomra
[ Szerkesztve ]
-
secler07
tag
válasz t72killer #55962 üzenetére
Na várjatok szerintem félreérthető voltam van most a 7770-em és ezen nincs már gari, ez menne 15.-ért haveromnak. Amit vennék a 750ti, ez pcx-nél 41k. De az anyagi dolgok mellett a fő kérdés, hogy érdemes e cserélni, vagy inkább várni kicsit, és egy komolyabb darabot beszerezni (esetleg majd 960-at)
-
secler07
tag
Sziasztok !
Vár rám egy jó kis záróvizsga a fősulin és utána végre esedékes lenne a sokszor elhalasztott VGA vásárlás. Mindenképp újat vennék, használt cucc nem játszik. Két kiszemelt van 750ti ~42k körül (MSI, Giga) illetve a Gigabyte féle R9 270 OC 45k. Elég sokat szívtam AMD karikkal már, ezért nV felé kacsingattam, viszont a 270 cirka 30%-al erősebb. Mennyire megbízható a 270-es Giga ? Illetve más ajánlat ? Sapphire HD 7770 Ghz Edition-t váltana ! Előre is köszi !
[ Szerkesztve ]
-
secler07
tag
A sima R9 270 nagyjából 7870 szint vagy inkább 7850 ? Köszi !
-
secler07
tag
Sziasztok,
60-70 ezer forint környékén mi az abszolút bestbuy?
Új kártya felé hajlok, Ryzen 5 1600 lenne mellette.
Koca gaming, CSGO, PUBG, néhány AAA cím, de nem igénylem, hogy minden Utrán legyen, FullHD felbontásban játszom.1650 Supert nézegettem, felmerült itt is a Palit verzió, esetleg melyik gyártó a legajánlottabb ?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest