Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Raypapa #99885 üzenetére
A Gtx 1050 ti hez szerintem nem kell tulzásokba esni proci terén.Nem tudom hogy csak újjban gondolkodsz e (procit lehet aprón néznék) de újjban kb 50-60 ért kapsz fasza i5-öt,ami bőven jó a Gtx 1050 ti-hez.Ramból ha spórólos a dolog,akkor elég 8 gb (én már akkor ddr4 es lapot,memóriát vennék)Lapból ha nem k-s procit akarsz elég egy b250- es is.(kb 22 ezer)Lehetne olcsóbban is pár ezerrel egy ddr3 as régebbi lapot venni,de azon a 5-7 ezren én nem spórólnák.Lapból olyat vegyél ami 4 ram slottos.Később simán belerakhatsz még plusz 2×4 gb ramot
Ryzen is jó választás lehet,de egy kb összeget jólenne tudni
ugy könnyebben megy az okoskodás.
-
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Raypapa #99812 üzenetére
Szia.50-60 ezres keretbe most új csak a Gtx 1050 ti 4 gb van.Először azt venném,utána mehet a lap,proci,memória,stb.Használtban lehet kapnál valamenyire erőssebb kártyát is,de én vadi új gépbe inkább választanák egy több évre garis kártyát,még ha az valamenyire gyengébb is.Na azért hd 7770 után elleszel avval is sokáig
Tessék egy játék pl[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest